YOUTUBE PREMİUM NELER SUNUYOR?

YOUTUBE PREMİUM NELER SUNUYOR?

Başlıca özelliği olarak reklamsız YouTube kullanım fırsatı sunması olarak biliniyor.


YouTube’un ücretli üyelik servisi olan YouTube Premium, kullanıcılara reklamsız ve internetsiz video izleme, arka planda oynatma, YouTube Music ve YouTube Originals içeriklerine erişim gibi imkanları sunan bir özellik olarak biliniyor. 


Önceden YouTube Red olarak bilinen YouTube Premium, YouTube ve yeni YouTube Music uygulamasındaki birçok özelliğin yanı sıra tüm YouTube Originals dizi ve filmlerine erişim sunuyor.


YouTube premium izlemek istediğiniz videoları veya oynatma listelerini telefonunuza kaydederek internet bağlantısı olmadan izleme imkanı sunuyor. Aslında bu özellik YouTube Go uygulaması aracılığıyla ücretsiz olarak da sunuluyor. Ancak Premium aboneleri, ek bir uygulamaya ihtiyaç duymadan bu imkana kavuşuyor. Videolar maksimum 720p kalitesinde indirilebiliyor ve videolar 30 gün boyunca telefonlarınızda saklanabiliyor.

Telefonun çekmediği veya internet bağlantısının olmadığı alanlarda bu özellik oldukça işinize yarayacaktır. 


Arka planda oynatma özelliği ise yine oldukça işe yarayan biz özellik olmuştur. Bildiğimiz üzere premium üyeliği olmadan kullanılan YouTube uygulamasında bir videoyu izlerken başka bir uygulamaya geçiş yapamıyor ve ekranı kapatamıyorsunuz çünkü kapattığınız zaman video oynatmaya devam etmiyor. Bu özellik sayesinde başka bir uygulamaya geçiş yapsanız ya da ekranı kapatsanız dahi video oynatmaya devam etmektedir.

 

Kullanıcılarına kolaylık sağlayan bu özellikler ilgi görmüş ve çoğu kullanıcı premium paketi almıştır. 

YouTube premium güncel fiyatları şu şekildedir,

Bireysel kullanımda aylık 75,99 ₺

Aile paketi kullanımında aylık 149’99 ₺

olarak belirlenmiştir.


Sizde YouTube premium sahibi olabilir ve bu platformu daha güncel şekilde kullanabilirsiniz. 

Sitemizde bulunan ‘ YouTube izlenme satın al ’ gibi onlarca smm panel hizmeti ile YouTube’da ki etkileşimlerinizi arttırabilirsiniz. https://igresellers.com son derece güvenilir bir şekilde 7/24 Canlı Destek ile sizlere yardımcı olacaktır