YOUTUBE PREMIUM NEDIR?

YOUTUBE PREMIUM NEDIR?

  Birçoğumuzun reklamına rastladığı, ya da başka yerlerden duyduğumuz YouTube Premium, YouTube platformu tarafından oluşturulan bir abonelik iş modeli hizmetidir. YouTube Premium ile; içeriklere reklamsız erişim, Premium YouTube Originals programına erişim, cihazlarınıza video indirme, arka planda YouTube videolarını oynatabilme ve YouTube Music’in müzik akışına ulaşabilmeyi sağlar. Hizmet onlarca ülkede kullanılmaktadır ve  aylık veya yıllık ücretlere sahiptir. YouTube Premium’u tanımak için 1 ay ücretsiz kullanıma sahip olma hakkınız bulunmaktadır.

  YouTube Premium ilk olarak Kasım 2014’te Kaliforniya da Music Key olarak piyasaya sürüldü. Yalnızca YouTube ve Google Play Music üzerindeki müzik videoların reklamsız akışına olanak sağladı. 2015 yılının Ekim ayında YouTube Red olarak değiştirildi ve bu sefer tüm YouTube videolarına reklamsız ulaşımın yolu sağlandı. 2018 yılının Mayıs ayında bu sefer YouTube Premium olarak tekrar değişime uğradı. YouTube Premium; YouTube Music’in yanı sıra YouTube Gaming ve YouTube Kids uygulamalarına da reklamsız erişimin olmasını sağladı.

YouTube Premium Türkiye’de de kullanıma açıldı. YouTube Premium’un Türkiye aylık ücreti ₺16,99’dir. YouTube Premium’un 5  kişiye kadar kullanımını sağlayan aile paketi mevcuttur. Aile paketi fiyatı ise aylık olarak ₺25,99’dir. YouTube bu yeniliği ile kullanıcıları mutlu etmiştir. Bu yenilik ile YouTube üzerindeki, onlarca içerik bulunduran videoları kesintiye uğramadan izleyebilirsiniz. Sitemizde bulunan YouTube izlenme satın al ucuz gibi onlarca hizmet ile YouTube’da ki etkileşimlerininizi arttırabilirsiniz. Igresellers.com son derece güvenilir bir şekilde 7/24 Canlı Destek ile sizlere yardımcı olacaktır.