YOUTUBE MUSİC YENİ BİR İLKİ TAMAMLADI

YOUTUBE MUSİC YENİ BİR İLKİ TAMAMLADI


YouTube, günümüzün en popüler ve etkili içerik paylaşım platformlarından biri haline geldi. Milyonlarca kullanıcıya erişim imkanı sunan bu platform, birçok kişi için hem eğlence hem de gelir kapısı haline geldi. 


YouTube 2005 yılında PayPal çalışanı tarafından kurulan 2006 yılında ise Google'a satılan bir video barındırma uygulamasıdır. YouTube hepimizin severek kullandığı ve içerik bakımından birçok konuyu ele alan bir uygulamadır. Uygulama içerisinde eğitim, sanat, sağlık, spor, belgesel tarzında birçok video bulunmaktadır. Kullanıcılar kendilerine hesap açarak istedikleri konu üzerine videolar yaparak bunu paylaşmaktadır. Yapılan videolar dünyanın her yerinde izlenebilir. Örneğin, çok sevdiğimiz bir sanatçının veya oyuncunun paylaşılmış olduğu videoları YouTube üzerinden kolaylıkla izleyebilirsiniz. Yani YouTube üzerinden istediğiniz birçok videoya ulaşım sağlayabilirsiniz ki YouTube uygulamasının oluşumu bile bu şekilde başlamıştır. YouTube kurucuları Hint Okyanusu depremi ve tsunamisi gibi olayların online videolarını bulmakta zorluk çektikleri için böyle bir uygulama yapma fikri ortaya doğuyor. Bu da YouTube'un yani video paylaşım sitesinin oluşmasını sağlıyor. YouTube ilk videosunda sonra hızlı bir şekilde büyüyor ve günümüzde en çok kullanılan uygulamalardan biri haline geliyor.


YouTube'un müzikten sorumlu yöneticisi Lyor Cohen ayrı bir blog yazısında Müzik ve Premium hizmetlerinin sadece geçtiğimiz yıl 20 milyon kullanıcı artışı kaydettiğini belirtti. 


YouTube Music şu anda 30 günlük ücretsiz deneme sonrası ayda 39,99⁠ TL'ye geliyor ve arka planda müzik çalma ve müzik videolarını izlemenin yanı sıra 100 milyon şarkıya reklamsız erişim sunuyor. YouTube Premium ise yine 30 günlük ücretsiz deneme ile aylık 57,99 TL. YouTube Premium, YouTube Music'in tüm özelliklerinin yanı sıra tüm YouTube videolarının, filmlerinin ve TV programlarının reklamsız olarak izlenmesine olanak tanıyor. Ayrıca çevrimdışı olarak izlemek için video indirmeye de izin veriyor.


Geçtiğimiz yıl, her iki hizmet de aboneler için bazı yenilikler getirdi. Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlardaki YouTube Premium üyeleri artık videolar için normal 1080p videolardan daha yüksek bir bit hızında görüntü veren 1080p Premium ayarına erişebiliyor.


YouTube Music aboneleri ise yakın zamanda eklenen ve üretken bir yapay zeka modeli sayesinde oynatma listelerine özel görseller oluşturan deneysel bir özelliğe sahip oldu.


YouTube’de abone sayınızın artması için size kolaylık sağlayacak smm paneller bulunmaktadır. Örneğin, YouTube kanalınız için abone sayınızı arttırmak istediğinizde https://igresellers.com/ sitemizi ziyaret ederek YouTube abone satın al hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Bu sayede çok kısa bir sürede dilediğiniz sayıda aboneye sahip olabilirsiniz.