YOUTUBE KANALI NASIL AÇILIR?

YOUTUBE KANALI NASIL AÇILIR?


Youtube, 2005 yılında Paypal’da çalışan 3 kişi tarafından kurulan bir video paylaşım sitesidir. Bu platform kurulduğu tarihten sonra hızlı bir şekilde Google’ın ilgisini çekmiştir ve Youtube 2006 yılında Google tarafından satın alınmıştır.

 

Youtube, kullanıcıların bir kanal açarak video paylaşımı yapmasına olanak sağlayan ya da video izleyerek zaman geçireceği bir sosyal medya platformudur. Youtube’da kanalı olan kişi ve işletmeler belirli bir abone sayısının üzerine geldikten ve izlenme süresini aştıktan sonra bu platform üzerinden para kazanabilmektedir.


Youtube, en popüler sosyal medya platformları ve arama motorları arasında yer almaktadır. Gelir elde etmek, daha fazla kişiye ulaşmak ve marka bilinirliği yaratmak isteyen birçok kişi ve işletme bir youtube kanalı açarak bu platform için içerik üretemeye başlamıştır.

Youtube’a olan ilgi her geçen gün artış gösterdiği için günümüzde birçok kişi bu platformda bir kanal açmayı düşünmektedir. Fakat kişi ve işletmelerin bir bölümü youtube kanalı nasıl açılır sorusuna yanıt bulamamaktadır.


YouTube Kanalı nasıl açılır?


Youtube kanalı açmak isteyen kişi ve işletmelerin ilk olarak bir Google hesabı olması gerekmektedir. Google hesabı olan kişiler hızlı bir şekilde youtube kanalı açabilirken olmayanların ise ilk olarak bir Google hesabı açması gerekmektedir. Google hesabınızı açmak için Google arama motorunun üst bölümünde yer alan oturum aç bölümüne tıklayabilir ve buradan yeni hesap oluştur butonuna tıklayarak Google hesabınızı açabilirsiniz.

 

Bir Gmail adresiniz ya da Google hesabınız bulunuyorsa aşağıda sizlerle paylaştığımız adımları tamamlayarak youtube kanalı açabilirsiniz;

 

* İlk olarak bilgisayarınız ya da youtube mobil uygulamasına giriş yapın.

* Ardından youtube hesabınızı açın.

* Youtube’un üst bölümünde yer alan profil resminize tıklayın.

* Profil resminize tıkladıktan sonra açılacak olan pencereden Kanal oluştur bölümüne tıklayın.

 

Bu adımları tamamladıktan sonra Youtube Kanalınızı açmak için sizlerden belirli bilgiler isteyecektir. Youtube kanalı açmak için istenen bilgiler profil resmi ve ad soyad bilgileridir. Bu bilgiler yalnızca youtube ve Google tarafından görüntülenen bilgilerdir. Sizler de bu bilgileri doldurduktan sonra kanal oluştur butonuna tıklayabilir ve Youtube kanalı açabilirsiniz.

 

Youtube kanalı açtıktan sonra kanalınız ile ilgili özelleştirmeler yapabilir ve ardından video içerikleri yükleyerek kanalınızı aktif hale getirebilirsiniz.


Açtığınız YouTube kanalını kısa bir sürede daha fazla kişiye ulaştırmak isterseniz sizlere smm paneller yardımcı olacaktır. Smm paneller ile YouTube kanalınız için abone, beğeni, yorum ve izlenme satın alabilirsiniz. Bu satın almalar sayesinde yeni açtığınız kanalınız birçok kişi tarafından keşfedilecektir. 

Bu konuda güvenilir ve köklü siteleri tercih etmeniz paranızın boşa gitmesini önleyecektir.  https://igresellers.com/ bu konuda 7/24 Canlı destek vererek hiçbir müşterisini mağdur etmiyor. Siparişlerde aksaklık olması durumunda para iadesini garanti ediyor. Sizlerde sitemizde servisler kısmından size uygun izlenme sayısı, beğeni ve diğer paketleri inceleyebilirsiniz.