YOUTUBE DA YAYINLANMASI YASAK OLAN İÇERİKLER NELERDİR?

YOUTUBE DA YAYINLANMASI YASAK OLAN İÇERİKLER NELERDİR?


YouTube'da yayınlanması yasak olan içerikler aşağıdaki gibi sıralanabilir:


Şiddet: İşkence, saldırı, fiziksel veya cinsel şiddet içeren içerikler yasaktır.

Tehlikeli faaliyetler: Patlayıcılar, silahlar, uyuşturucu kullanımı, zararlı maddelerin kullanımı gibi tehlikeli faaliyetleri teşvik eden içerikler yasaktır.

Spam ve hileler: Yanıltıcı, istenmeyen veya zararlı içerik, sahte haberler, spam linkler, aldatıcı başlıklar gibi içerikler yasaktır.

Taciz ve tehdit: İnsanları rahatsız eden, tehdit eden veya istismar eden içerikler yasaktır.

Soygun ve hırsızlık: Hızlı servis önerileri, soygunlar, hırsızlık gibi suç işlemenin teşvik edildiği içerikler yasaktır.

Pornografi: Yetişkin içeriğe dair materyaller, cinsel içeriğe hakaret veya başkasının mahremiyetini ihlal eden içerikler yasaktır.

Atıfların ihlali: Başka birinin telif hakkı, marka veya ticari gizlilik haklarının ihlal edildiği içerikler yasaktır.

Tehdit: Şiddet tehditleri, intikam veya intikam davetleri, büyük bir felaketin tehditlerini içeren içerikler yasaktır.

Nefret söylemi: Irkçılık, etnik köken, cinsiyet, din, cinsel yönelim veya engellilik gibi özelliklere dayalı nefret söylemine teşvik eden içerikler yasaktır.

Çocuk istismarı: Çocukların istismar edildiği veya zarar görmesine yönelik herhangi bir içerik yasaktır.

Bu liste YouTube'un içerik politikalarına genel bir örnektir. Ancak YouTube, içerik politikalarını düzenli olarak günceller ve belirli bir içeriğin yasaklı olduğu yönündeki kararını videoları tek tek incelerken verir.

Bir YouTube kullanıcısı olarak paylaşımlarınızda bu kurallara dikkat etmelisiniz. Ayrıca YouTube videolarınızın etkileşimini arttırmak isterseniz sosyal medya paneli aracılığıyla sizde gerçek abone, izlenme ve beğeni sayısını arttırabilirsiniz.

Kendine güvenen herkes bir YouTuber olup gelirini kazanma şansına sahiptir.  Bu konuda güvenilir ve köklü siteleri tercih etmeniz paranızın boşa gitmesini önleyecektir. https://igresellers.com/ bu konuda 7/24 Canlı destek vererek hiçbir müşterisini mağdur etmiyor. Siparişlerde aksaklık olması durumunda para iadesini garanti ediyor. Sizlerde sitemizde servisler kısmından size uygun izlenme sayısı, beğeni ve diğer paketleri inceleyebilirsiniz.