X Uygulamasından (Twitter) Para Kazanılıyor Mu? Twitter'dan Nasıl Para Kazanılır?

X Uygulamasından (Twitter) Para Kazanılıyor Mu? Twitter'dan Nasıl Para Kazanılır?

Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk'ın sosyal medya uygulaması Twitter'ı satın almasıyla Twitter da yeni bir döneme girildi. Önce platformun ismini ve logosunu değiştirdi. Platformun yeni ismi X oldu. Musk, yeni logosuyla "Her bir insanı eşsiz kılan kusurları somutlaştırmak." istediğini öne sürdü.

Kısa süre sonra ise para kazanma özelliği açıldı. İnstagram, Facebook, TikTok gibi platformlardan sonra Twitter da para kazanmak da oldukça kolay hale geldi. Peki bu süreç nasıl işlemektedir?

Her platformda olduğu gibi X platformunda da içerik üreterek para kazanabilirsiniz. Diğer platformların aksine X de en önemli içerik fikirlerinizdir. Yani kısacası sadece tweet atarak gelir elde edebilirsiniz. Tabi bu geliri elde etmek için bazı koşullar bulunmaktadır. İşte o koşullar şunlardır;

  • X hesabınızda takipçi sayınız en az 500 olmalıdır. 
  • Twitter hesabınızda mavi tik bulunması gerekmektedir. X blue üyeliğini satın alarak mavi tik sahibi olabilirsiniz.
  • Üç ay boyunca beş milyondan fazla tweet görüntülenmesi elde etmiş olmalısınız.
  • Twitter' dan gelir elde etmek için Stripe hesabına sahip olmanız gerekir. Ancak Stripe,Türkiye'de bireysel kullanıcıların hesap açmasına izin vermemekte bu sebeple ABD LLC şirket kurmak gerekiyor. ABD'de LLC şirkete sahip olan T.C vatandaşları yasal olarak bir stripe hesabı açabilir.

İstenilen takipçi sayısına ulaşmak bazen uzun zaman alabilmektedir. Bunun için kullanıcılar Twitter takipçi satın al ma gibi birçok yönteme başvurmaktadır. Daha hızlı ve daha kolay bir şekilde istenilen takipçiye ulaştıktan sonra diğer adımları da gerçekleştirip sadece tweet atarak gelir elde edebilirsiniz. Takipçi satın alma ve diğer işlemlere https://igresellers.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.