X İLE GELİR ELDE ETME

X İLE GELİR ELDE ETME

Günümüzde evden çalışmanın oldukça sık tercih edildiği görülmektedir. Bu sebeple çoğu sosyal medya platformları gelir kaynağı haline gelmiştir. 

Birçok sosyal medya platformu gibi, X (eski adıyla Twitter) sadece kendinizi ifade edebileceğiniz bir platform olmakla yetinmeyip, aynı zamanda bir gelir kaynağı olabiliyor. X, gönderilerinizden para kazanmak için kullanabileceğiniz çeşitli para kazanma seçeneklerini kullanıcılarına sunmaktadır. 

Yapılan duyuruya göre Twitter'da içerik üretenler, içerikleri sayesinde gelir elde edebiliyor. Bazı hesap sahipleri ilk ödemelerini aldı bile. 


Peki, bu yeni özellik kullanılarak X'ten nasıl para kazanılır?

X'ten para kazanmanız için uygulamayı aktif olarak kullanmanız ve belli bir hedef kitleye ulaşmanız gerekiyor. Deneyeceğiniz yöntem hangisi olursa olsun, etkili bir sonuç alabilmek için hedef kitlenizin profilinizi takibe değer bulması büyük bir önem taşıyor.

Twitter'ın yakın zamanda duyurduğu yeni bir özellik sayesinde artık ekstra bir şey yapmadan, sadece tweet atarak gelir elde etmek de mümkün. Birçok içerik üreticisi Twitter tarafından kendilerine yapılan ödemelerle ilgili verileri kamuoyu ile paylaşıyor.

Öncelikle son 3 ayda 15 milyonu aşkın tweet görüntülenme sayısına sahip olmanız gerekiyor. Bunun yanında takipçi sayınız da 500'ün üstünde olmak durumunda.

Twitter'da içerik üreterek para kazanmak isteyenler için zorunlu tutulan bir diğer şart ise XBlue üyeliği. Yani, öncelikle mavi tik'i almanız gerekiyor. Mavi tik almak için Twitter Blue (XBlue) üyeliğini satın almanız isteniyor. Twitter'dan gelir elde etmek için bir Stripe hesabınız olması da şart tutuluyor. Bu noktada Türkiye'de bu işi yapmak isteyenler için üzücü bir haberimiz var. Türkiye'de Stripe kullanımı yasal olmadığı için  henüz bu yeni özellik ile X'ten para kazanılamıyor. Ancak bunun haricinde Twitter'dan para kazanmak için deneyebileceğiniz birçok yöntem bulunuyor. Bu yöntemleri sizlere 7 maddede sıralayalım:

1- Sponsorlu Tweet oluşturarak X'den para kazanma.

2-Satış ortaklığı ile X'den para kazanma.

3- Markanı tanıtarak X'den para kazanma.

4- Hayalet yazar olarak X'den para kazanma.

5- Web sitene ya da bloguna trafik göndererek para kazanma.

6- Tweet atarak para kazanma.

7- Retweet ile para kazanma.


Bir gelir elde edebilmek için öncelikle X hesabınızın takipçi sayınızın belli bir sayıya ulaşması gerekmektedir. Bu konuda sizlere yardımcı olması açısından Türkiye'nin en büyük smm paneli olan https://igresellers.com/ sitemizden Twitter takipçi satın al seçeneği ile 7/24 canlı destek alabilirsiniz.