WHATSAPP YENİ KİLİT EKRANINDAN KİŞİ ENGELLEME ÖZELLİĞİ NEDİR?

WHATSAPP YENİ KİLİT EKRANINDAN KİŞİ ENGELLEME ÖZELLİĞİ NEDİR?


Mobil uygulamaların günümüzde bulunan önemi oldukça fazladır. Her telefon uygulamasının kendine göre birçok özelliği bulunuyor. Hangi amaçla kullanılması gerektiği de önemlidir. Whatsapp uygulaması herkesin aktif olarak kullandığı bir uygulamadır. Daha önce Whatsapp uygulamasını kullanmayanlar, detaylı bilgilere başvurarak bilgi edinmek istiyor.

Whatsapp, internet üzerinden telefon kullanıcılarının birbiriyle iletişime geçmesini sağlıyor. Mesaj dışında, görüntülü ve sesli konuşma yapılan önemli bir telefon uygulamasıdır.


WhatsApp, güvenliği artırmak ve spam mesajlarla başa çıkmak adına kilit ekranından kişi engelleme özelliğini kullanıma sundu.


WhatsApp, kullanıcılarının güvenliğini sağlamak ve istenmeyen mesajlarla başa çıkabilmelerini kolaylaştırmak amacıyla yeni bir özellik ekledi. Artık kilit ekranından doğrudan kişi engelleme işlemi yapabilirsiniz.

Gelen bir mesajda, özellikle spam içerikli sohbetlerde, “Kişilere ekle” düğmesinin yanında belirgin bir “Engelle” düğmesi göreceksiniz. Bu sayede istenmeyen kişiyi kilit ekranından hızlıca engelleyebilirsiniz.

1. Kilit ekranında WhatsApp mesajının yanındaki oka dokunun.

2. “Engelle” ve “Yanıtla” seçeneklerini göreceksiniz.

3. “Engelle” seçeneğine dokunun.

4. Engellenecek WhatsApp numarasını doğrulayın.

5. “Kişiyi bildir” seçeneğini seçin ve “Engelle” butonuna dokunun.

Bu yeni özellik sayesinde, kişiyi engelleme işlemi artık sohbeti aramak veya bulmak zorunda kalmadan hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebilecek.

WhatsApp’ın bu güncellemesi, kullanıcılarına daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunarken aynı zamanda güvenliklerini de artırmayı hedefliyor. İstenmeyen kişilerle mücadele etmek artık daha etkili ve kullanıcı dostu.


Sosyal medya hayatımızda bu kadar yer edindiği için, etkileşimlerimizi arttırmak adına zamanımızın büyük çoğunluğunu burada harcamaktayız. SMM paneller yardımıyla izlenme, yorum, beğeni satın alarak etkileşimlerinizi kısa sürede arttırabilirsiniz.  Bu konuda güvenilir ve köklü siteleri tercih etmeniz paranızın boşa gitmesini önleyecektir.  https://igresellers.com/ bu konuda 7/24 Canlı destek vererek hiçbir müşterisini mağdur etmiyor. Siparişlerde aksaklık olması durumunda para iadesini garanti ediyor. Sizlerde sitemizde servisler kısmından size uygun izlenme sayısı, beğeni ve diğer paketleri inceleyebilirsiniz.