TWİTTER HESABI NASIL KAPATILIR?

TWİTTER HESABI NASIL KAPATILIR?


Twitter yeni adıyla X kullanıcıların 280 karakter ile sınırlandırılmış tweet adı verilen gönderiler yazabildiği bir sosyal medya platformudur.

Jack Dorsey, Noah Glass, Evan Williams, Biz Stone tarafından 2006 Mart'ta oluşturulmuştur. Temmuz 2006'da ise kullanıma hazır bir şekilde açılmıştır. 2013 tarihinde en sık kullanılan 10 site arasına girmiştir. Twitter uygulaması sosyal medyanın smsi olarak tanımlanmıştır. Günümüz kullanımında ise Twitter'ın 340 milyon aktif kullanıcısı bulunmaktadır. Şuan da Twitter platformunda her dakikada yaklaşık 98 bin tweet kullanıcılar tarafından yayınlanmaktadır.


Dünya gündemine yön veren Elon Musk tarafından satın alınan Twitter'ın adı X olarak değişmiş olsa da, kullanıcılar eski adını kullanmaya devam ediyor. Twitter hesabı kapatma işlemi düşündüğünüzden biraz daha zorlu olabilir. Birkaç adımla hesabınızı kapatabilirsiniz.


Twitter hesabınızı kapatmak istiyor ama nasıl yapılacağını bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. Aşağıdaki adımları izleyerek Twitter hesabınızı kalıcı olarak kapatabilirsiniz.

* Twitter hesabınıza bilgisayardan giriş yapmanız gerekiyor.

* Ayarlar sekmesine tıklayın.

* En alttaki "Hesabımı devre dışı bırak" seçeneğine tıklayın.

* Hesabınızı silmek istediğinizi onaylayın.

* Hesabınız 1 ay içerisinde kalıcı olarak silinecektir.


Twitter hesabınızı devre dışı bırakmak, ilk kalıcı silme işlemidir. Devre dışı bırakma işlemi 30 gün sürer. Kullanıcılar, devre dışı bırakma işleminden sonraki 30 gün içinde hesaplarına erişmezlerse hesap kalıcı olarak silinir. Bu şekilde kullanıcı adı ve hesap artık bağlantılı değildir.

Hesaplarını devre dışı bırakan kullanıcıların bunu yapmak için 30 günü vardır. Hesaplarını hâlâ etkinleştirmek isteyen kullanıcılar, bu nedenle 30 gün sona ermeden önce hesaplarına yeniden bağlanmalıdır. Giriş yaptıktan sonra ayarlardan "Hesabımı devre dışı bırak" sekmesine tıklamalıdırlar. Bu işlemin ardından 30 gün boyunca hesaplarını açmayan, kullanıcıların hesapları silinir ve artık sistemde yer almaz.


Hesabınızı kapatmanızın sebeplerinden bir tanesi etkileşiminizin az olması ise size bu konuda smm paneller yardımcı olacaktır. 


Takipçisi fazla olan kullanıcılar ise hesaplarını kullanmadıkları zaman hesaplarını başka kullanıcılara satabilmektedirler. Sende fazla takipçisi olan bir Twitter hesabına sahip olmak istiyorsan twitter takipçi satın al veya www.igresellers.com sitemizden ucuz takipçi al.