TWITTER NEDIR?

TWITTER NEDIR?

    Twitter 280 karakter kullanılarak paylaşımlar yapılan bir sosyal medya platformudur. Burada kullanıcılar yazı harici görsel ve videolar da paylaşabilmekte, ayrıca hoşlarına giden diğer kullanıcı paylaşımlarını da kendi profillerinde yayınlayabilmektedirler. Kendileri gibi uygulamayı kullanan sanatçıları, siyasileri veya sosyal çevrelerindeki insanları takip ederek onların da paylaşımlarını görüntüleyebilmektedirler. Profillerde takipçi sayısı veya paylaşımların kaç kişi tarafından beğenildiği ya da paylaşıldığı gibi istatistikler de mevcut. 

  Günümüzde bu bir yarış haline gelmiş bulunmakta. Takipçi ya da beğeni sayıları ne kadar yüksek olursa kişilerin tanınırlığı aynı oranda yüksek oluyor. Bu durum hem kişilere özgüven sağlıyor hem de birçok iş olanakları sunuyor. Diğer yazılarımızda bu iş imkanlarının çeşitlerinden daha ayrıntılı olarak bahsedeceğiz. Fakat bu tanınırlık sosyal medya diliyle “popülerlik” pek de kolay sayılmaz. Milyonlarca kullanıcı arasından fark edilmek için çok farklı içerik sahibi olmanız ve çok çaba göstermeniz lazım. İnsanlar bu kadar sabırlı olamayabiliyor ya da buna vakitleri olmayabiliyor. Bunu kolay yoldan yapabilmenin de çeşitli yolları mevcut. Nasıl mı? 

   Örneğin Twitter profiliniz için takipçi, beğeni, izlenme, yorum ve daha birçok hizmet satın alabilirsiniz. Twitter takipçi satın al işlemi ile birkaç  saat içinde binlerce takipçi sahibi olabilirsiniz. Böylece çok daha kısa sürede çok daha fazla insana ulaşabilir ve iş imkanlarınızı artırabilirsiniz. Kazanç sağlamaktan ziyade, sadece popülerlik kazanmak, toplumda tanınmak bile birçok insanı cezbeden bir durum tabii ki. Bu hizmetlerin satışı için yüzlerce site mevcut. Fiyatlar, verilen hizmetin kalitesi ve çeşitliliği, güvenilirlik gibi faktörler siteleri birbirinden ayırıyor. Igresellers.com bu konuda profesyonel ekibiyle ve 7/24 sağladığı canlı destekle Türkiye’nin en iyi sosyal medya sitesi olarak hizmet vermeye devam ediyor.