TWİTTER BLUE NEDİR?

TWİTTER BLUE NEDİR?


Twitter yeni adıyla X kullanıcıların 280 karakter ile sınırlandırılmış tweet adı verilen gönderiler yazabildiği bir sosyal medya platformudur.

Jack Dorsey, Noah Glass, Evan Williams, Biz Stone tarafından 2006 Mart'ta oluşturulmuştur. Temmuz 2006'da ise kullanıma hazır bir şekilde açılmıştır. 2013 tarihinde en sık kullanılan 10 site arasına girmiştir. Twitter uygulaması sosyal medyanın smsi olarak tanımlanmıştır. Günümüz kullanımında ise Twitter'ın 340 milyon aktif kullanıcısı bulunmaktadır. Şuan da Twitter platformunda her dakikada yaklaşık 98 bin tweet kullanıcılar tarafından yayınlanmaktadır.


Twitter Blue, Twitter'ın ücretli bir abonelik hizmetidir. Bu hizmet sayesinde kullanıcılara bir sürü ek özellik sunulmaktadır. Twitter Blue aboneliği, kullanıcılara daha gelişmiş özelleştirme seçenekleri, okunmamış tweetlerin işaretlenmesi, tweetleri kolayca geri alma, abonelik iptal etme seçeneği ve öncelikli müşteri hizmetleri gibi faydalar sağlar.


Twitter Blue'nun abonelerine özel olarak sunduğu özellikleri maddeler halinde sıralayalım:


-Okunmamış Tweetleri İşaretleyebilme: Twitter Blue ile, okunmamış tweetleri işaretleyebilirsiniz. Bu özellik sayesinde daha sonra dönüp okumak istediğiniz tweetleri kolayca bulabilirsiniz.


-Geri Alma Özelliği: Twitter Blue aboneleri, gönderdikleri tweetleri belirli bir süre içinde geri alabilirler. Böylece hızlı bir şekilde bir hata yaparsanız veya bir düzeltme yapmanız gerektiğinde tweetinizi düzeltebilirsiniz.


-Gelişmiş Özelleştirme Seçenekleri: Twitter Blue, kullanıcılara profil renkleri ve uygulama simgesi gibi ek özelleştirme seçenekleri sunar. Bu sayede profilinizi daha kişisel hale getirebilirsiniz.


-Öncelikli Müşteri Hizmetleri: Twitter Blue aboneleri, öncelikli müşteri hizmetlerine erişim sağlar. Sorularınızı veya sorunlarınızı çözmek için öncelikli destek alabilirsiniz.


-Ekstra Özellikler: Twitter Blue abonelerine, örneğin okunmamış mesajlar için özel bir klasör gibi ekstra özellikler sunulabilir. Bu, mesajlarınızı daha iyi organize etmenize yardımcı olabilir.


-Daha uzun Tweetler: Uzunluğu 10.000 karaktere kadar olan Tweetler, yanıtlar ve Alıntılar oluştur.


-Daha uzun Videolar: Normalde olan 2 dakika 20 saniyelik video sınırını kaldırır ve 1080P (FULL HD) video yüklenmesini sağlar.


-Günde 6.000'e kadar Tweet okuyabilme: Twitter Blue abonesi olmayan kullanıcılar günde en fazla 600 tweet görüntüleyebiliyor.


Peki ya Twitter Blue nasıl alınır?


Twitter Blue'yu almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

İlk olarak, Twitter'ın resmi web sitesine veya mobil uygulamasına gidin.

Giriş yapın veya yeni bir Twitter hesabı oluşturun.

Profilinize gidin ve "Ayarlar ve gizlilik" seçeneğini bulun.

Ayarlar ve gizlilik bölümünde, "Abonelikler" veya "Twitter Blue" gibi bir seçenek arayın.

Twitter Blue aboneliğiyle ilgili ayrıntıları gösteren bir sayfa açılacaktır. Bu sayfada abonelik detaylarını inceleyin.

Abonelik ücretini ödeyerek Twitter Blue'yu satın alabilirsiniz.

Eğer Twitter hesabınızda etkileşiminizi arttırmak istiyorsanız smm panellerden yardım alabilirsiniz. Türkiye’nin en güvenilir smm paneli olan https://igresellers.com/ sitemizi ziyaret edebilirsiniz.