Türkiye'de En Çok İzlenen YouTuberlar Kimlerdir ?

Türkiye'de En Çok İzlenen YouTuberlar Kimlerdir ?

Son dönemin en çok kullanılan YouTube platformunda birçok farklı içerikte kanal bulunmaktadır. Kanal dediğimiz şey bu platformu düzenli bir şekilde kullanıp, belli bir kitleye sahip olarak, kitlesine içerik tasarlayıp düzenli videolar atılması olarak adlandırılabilir.

Sosyal medya panellerinin gelişmesiyle birlikte, bu platformlardan bir gelir elde etmek mümkün halde geldi. Bu sebep ile insanlar sosyal medya ile daha çok ilgilenmeye başlanmış ve çoğu insan Home ofis olarak adlandırılan işlere geçiş yapmıştır.

Yaş farketmeksizin 7'den 70'e çoğu bireyin kullanabileceği bu platform Türkiye'de de fazlasıyla ilerlemiş durumdadır. Öyle ki günümümüzde, instagram platformu üzerinden üzerinden gelir kazanan İnfluencerler, youtube üzerinden vlog tarzı videolar yayınlayanlar gün geçtikçe artmış durumdadır.

Türkiye'nin en ünlü YouTuberlerine örnek verecek olursak ilk olarak Orkun Işıtmaktan bahsedebiliriz.

Türkiye'nin ilk YouTuberlerinden sayılacak olan Orkun Işıtmak,

2011 yılında kurduğu YouTube kanalını eğlence ve eğlendirme amacıyla açtığını dile getirmiştir. Hemen her tarzda videolar çeken Orkun Işıtmak, bu platformda ilk olarak oyun videoları ile ünlendi. Kitlesi tarafından çok ilgi çekip fazlaca beğeni almaktadır. Aldığı beğeni ve izlenme sayısı arttıkça kazandığı gelirin miktarı da artmaktadır.


İkinci sıraya Enes Batur'u koyabiliriz. Genç kitlenin ilgisini fazlasıyla çeken bu YouTuber, tam anlamıyla bir oyun kanalına hem de bir eğlence kanalına sahip.


Ruhi Çenet, 

Öğretici ve ilginç bilgiler içeren videolarına son yıllarda gezi vlogları da ekleyen Ruhi Çenet, büyük bir hayran kitlesine sahip. Kanalını gittikçe büyütmekte ve aldığı ilgisini hala kaybetmemektedir.


Meryem Can,

Youtube'un en ünlü kadın yayıncılarından Meryem Can, makyaj videoları ile başladığı serüvenine içeriklerini çeşitlendirerek devam ediyor. Vlog ve challenge içerikleri de büyük ilgi toplayan ünlü Youtuber, aktif olarak Youtube'da içerik üretmeye devam ediyor.


Oğuzhan Uğur,

 Babala Tv kanalında sunduğu Pinç adlı program ile çıkış yakalayan Oğuzhan Uğur, günümüzde en ünlü Youtuberlardan biri olmayı başardı. P¡nç artık kendi adını taşıyan kanal ile yoluna devam ederken, Oğuzhan Uğur her geçen gün hayran kitlesini genişletmeyi başarıyor.


Noluya Ya? (Fırat Albayram, Ceyda Kasabalı)

Listemizde yer alan Youtuberlar arasında belki de bu mecraya en geç katılan ikili Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı ikilisi oldu. Yalnız, Youtube'a çok hızlı bir giriş yaptıklarını söylemek gerek. Son bir iki yılın en çok izlenen kanallarından biri olan Noluyo Ya¿'yı kuran çift, oldukça başarılı içeriklere imza atıyor.

Noluyo Ya¿ kanalının büyük bir fan kitlesi olduğunu biliyoruz. 3,3 milyona ulaşan abone sayısı da bunu doğrular nitelikte.


Görüldüğü üzere Türkiye'de YouTuber platformuna katılan kişi sayısı gün geçtikçe artmakta ve belli bir kitleyi aşanların hepsi bir gelir kazanmaktadır. Sosyal medya paneli aracılığıyla sizde gerçek abone, izlenme ve beğeni sayısını arttırarak bu mecrada yer edinebilirsiniz.

Kendine güvenen herkes bir YouTuber olup gelirini kazanma şansına sahiptir.  Bu konuda güvenilir ve köklü siteleri tercih etmeniz paranızın boşa gitmesini önleyecektir. https://igresellers.com/ bu konuda 7/24 Canlı destek vererek hiçbir müşterisini mağdur etmiyor. Siparişlerde aksaklık olması durumunda para iadesini garanti ediyor. Sizlerde sitemizde servisler kısmından size uygun izlenme sayısı, beğeni ve diğer paketleri inceleyebilirsiniz.