TIKTOK NEDIR?

TIKTOK NEDIR?

  TikTok 2016 yılında Çin’de ortaya çıkmış video paylaşım uygulamasıdır. Video paylaşımın yanında canlı yayın imkanı da sağlayan bir sosyal medya uygulamasıdır. Asya’da kısa sürede büyük kitlelere ulaşan TikTok başka ülkelere de yayılmış ve kısa video bazında en hızlı büyüyen uygulamalardan biri haline gelmiştir. Kullanıcıya dans, komedi, müzikal, eğlence ve daha birçok içerik çekimini sağlamıştır. 15 saniyelik kısa videolar halinde paylaşım yapılmaktadır. Bünyesinde 1 milyar kullanıcı barındıran TikTok her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmaktadır.

  2017 yılında 1 milyar dolar harcayarak Musical.ly’ı satın alarak ABD kullanıcılarının da ilgisini çekmeyi başardı ve 2018 yılında Musical.ly ile birleşti. TikTok’un bu büyümesinin ardından diğer sosyal medya uygulamalarında da TikTok kullanıcılarının videoları sıkça paylaşılmaya başlandı. Öyle ki TikTok’un popülerliği o kadar çok büyüdü ki herhangi bir yerde birine sorduğunuz takdirde büyük bir çoğunluk TikTok hakkında fikir sahibidir.

  TikTok da en çok takipçiye sahip kullanıcının takipçi sayısı güncel olarak 86.6 milyondur. Bu hesabın içerisinde dans ve sosyal medya içerikleri bulunmaktadır. TikTok içerisinde birçok efekt barındırmaktadır. TikTok ülkemizde de genç hatta yaşlı kesim dahil birçok kişileri de etkilemeyi başarmış ve ülkemizden de birçok kullanıcıya sahip olmuştur. Türkiye’de en çok takipçi sayısına sahip olan kullanıcının takipçi sayısı güncel olarak 23.6 milyondur. Sizlerde sitemizde bulunan TikTok takipçi satın al gibi hizmetleri kullanarak takipçi sayınızı arttırarak hem popülerliğinizi arttırabilir hem de beraberinde gelen diğer birçok imkana sahip olabilirsiniz.