TikTok Takipçi Arttırma

TikTok Takipçi Arttırma

      TikTok Çin asıllı bir uygulama. Çin’deki ismi ise “Douyin”. Bu uygulama ile hem kısa süreli müzikli videolar oluşturup hem de canlı yayın açabilirsiniz. TikTok ülkemizde son yıllarda oldukça popüler bir hal almaya başladı. Başlarda her ne kadar eleştiri yağmuruna tutulsa da ülkemizde de oldukça rağbet gördü. Peki bu kadar eleştiriliyorsa bu uygulamayı kimler kullanıyor? 


     Aslında TikTok kendi fenomenlerini kendisi yarattı. Bu uygulama üzerinden popüler olan kişilerin yanında uygulamanın da popülerliği arttıkça ünlüler de uygulamaya akın etti. Will Smith, Ariana Grande, Ed Sheeran gibi dünyaca ünlü isimlerin yanında Demet Akalın, Edis gibi ünlü sanatçılar ve CZN Burak, Halil Söyletmez gibi sosyal medya ünlüleri de TikTok kullanıyor. Popülaritenin artması için her platformda aktif olmanın önemini bilen herkes bu uygulamada da profilini çoktan oluşturdu. Aynı zamanda diğer uygulamalarda tanınmayıp burada yıldızı parlayanlar da oldukça fazla. Bu yeni uygulamada ilk özgün içerikleri üretenler yani erken davrananlar oldukça yol katetti bile. Buradaki kitlelerini diğer popüler platformlara da taşıyarak bir nevi ünlülerin yaptığını aynı mantıkla ters yoldan yapmış oldular. 


    Böyle böyle TikTok’u en çok kullanan ülke haline geldik. Türkiye ABD ve Hindistan’ı da geçerek TikTok kullanımında zirveye yerleşti. TikTok da diğer platformlar gibi takipçi, beğeni, yorum ve izlenme gibi istatistiklere sahip. Kullanıcılar da fenomen olabilmek için Tik Tok takipçi arttırma yolları araştırıyor. Bunun kısa yolda satışını yapan birçok sosyal medya paneli mevcut. Sitemiz üzerinden de bu hizmetlere erişebilirsiniz.