TİKTOK JETON NE İŞE YARAR?

TİKTOK JETON NE İŞE YARAR?


TikTok jeton, uygulama içinde maddi karşılığı olan hediyeleri almanızı sağlayan sanal paralardır. Canlı yayındaki yayıncılara yada istediğiniz herhangi bir kişiye hediye ve bağış ile destekleyebileceğiniz hediyeleri almanızı sağlar.

Jetonları direk olarak Tiktok uygulamasından alabildiğiniz gibi bunları başka yayıncılara göndererek onların para kazanmasına da yardım etmiş oluyorsunuz.


Hediye veya bağış da bulunmak istediğiniz kişilere önce bu jetonu Tiktok uygulamasından belli ücret karşılığında alarak sonra bu jetonlarla bağış ve hediye gönderimi yapmanızı sağlar.


Nasıl Jeton Alınır?


Tiktok jeton alabilmeniz için öncellikle bağlı hesabınızda bakiye yüklemesi yapmanız gerek. Bu adımlar hemen aşağıda mevcut ancak adımlara geçmeden önce tiktok hediyelerden komisyon alabilir bunu bilmeniz gerek. İşte, Tiktok bakiye yükleme adımları;


* TikTok uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın.

* Profil sayfanıza gelin ve sağ üst bölümde 3 nokta simgesine dokunun.

* Ayarlar ve gizlilik sayfasından “Bakiye” alanına dokunun.

* Karşınıza cüzdan bölümü açılacaktır. Bakiye yükle butonuna dokunun.

* Son olarak çıkan paketlerden birini seçin ve talimatları izleyin.

Ödeme işlemini ise Kredi kartı/Banka kartı aracılıkları ile yapabiliyorsunuz. Farklı ödeme yöntemi olarak Telefon faturası üzerinden de bakiye yüklemesi yapılabiliyor. Bunlardan hariç nakit olarak belirli mağazalardan ödeme de yapabiliyorsunuz. Ayrıca uygulama içinde satılan jetonlar resmi web sitede satılan kıyasla daha pahalıdır.


TikTok jeton, platformdaki etkileşimi arttırmak, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve içerik üreticilerine maddi olarak destek olmak için kullanılan bir araçtır. Etkileşimleri arttırmanın diğer yollarından biri de smm panellerdir.


TikTok jetonun tam olarak kaç paraya tekabül ettiği kesin bir bilgi değildir, çünkü TikTok, her ülkenin yerel para birimi karşılığında jeton fiyatını belirler. Güncel olarak Türkiye'de 70 jeton 26.49 TL ,7000 jeton 2,649 TL ye tekabül etmektedir. 


Sosyal medya hayatımızda bu kadar yer edindiği için, etkileşimlerimizi arttırmak adına zamanımızın büyük çoğunluğunu burada harcamaktayız. SMM paneller yardımıyla izlenme, yorum, beğeni satın alarak etkileşimlerinizi kısa sürede arttırabilirsiniz.  Bu konuda güvenilir ve köklü siteleri tercih etmeniz paranızın boşa gitmesini önleyecektir.  https://igresellers.com/ bu konuda 7/24 Canlı destek vererek hiçbir müşterisini mağdur etmiyor. Siparişlerde aksaklık olması durumunda para iadesini garanti ediyor. Sizlerde sitemizde servisler kısmından size uygun izlenme sayısı, beğeni ve diğer paketleri inceleyebilirsiniz.