TİKTOK HAKKINDA

TİKTOK HAKKINDA

SensorTower tarafından Ocak 2020‘de yayınlanan verilerine göre, 2019’da dünyanın en çok indirilen uygulaması olan TikTok; en iyi viral dans trendleri, meydan okumalar ve dudak senkronizasyonu videolarına ev sahipliği yapan, Genç kullanıcı kitlesinin ilgisini çekmesiyle popüler olmuş bir video paylaşım sosyal ağıdır. 


ByteDance (TikTok’un ana şirketi) 2017 yılında uluslararası pazarda TikTok uygulamasını piyasaya sürmeden önce TikTok’u Çin’de Douyin adı altında piyasaya sürdü. Hem Douyin hem de TikTok bugün aynı yazılımı kullansalar da, Çin’in sansür yasalarına uymak için ayrı ağlar kullanıyorlar. 


Aylık 800 milyondan fazla aktif kullanıcısı ve günlük ortalama 52 dakikalık görüntüleme süresi ile TikTok, şu an en popüler sosyal medya platformlarından biri. Tiktok’un sadece gençler çok aktif kullandığı için popüler olduğunu düşünüyorsanız tekrar düşünmeniz gerekiyor. Çünkü artık her yaştan kullanıcı TikTok’a katılıyor.


TikTok çoğu kişinin severek kullandığı fakat bazı kişilerinde hiç sevmediği bir uygulamadır.

TikTok içeriklerine rastlamak için illa TikTok kullanmamıza gerek olmadığının kanıtı günümüzdedir. Çünkü, diğer sosyal medya platformlarında TikTok videoları paylaşılmaktadır. Örnek verecek olursak instagramın reels özelliği sayesinde TikTok içerikleri gibi videoları hazırlayabilirsiniz ve keşfetinizde her an bir TikTok videosu ile karşılaşabilirsiniz. 

Yani TikTok sevmeyip instagram, twitter veya YouTube uygulamalarını kullanıyorsanız birçok TikTok videosuyla karşılaşıyor olmanız çok olası bir durumdur.


TikTok sadece kendi platformu için içerik üretmeyip diğer platformları da etkileyip içerik sağlayan bir platformdur. Daha aktif kullanılan bir uygulama olması sebebiyle önce TikTok’da başlayan trend videolar daha sonra tüm platformlarda devam etmektedir.


Sevsek de sevmesek de bir çok sosyal medya platformuyla bağlantılı olan TikTok diğer platformlarda karşımıza çıkacaktır. 


TikTok ve diğer platformlarda hesabınızı büyütmek istiyorsanız smm panel hizmetleri ile sizlere yardımcı olmak için Türkiye’nin en ucuz smm paneli olan  www.igreseller.com  sitemiz bulunmaktadır. Sitemize girip istediğiniz sosyal medya platformu için istediğiniz rakamda beğeni, yorum, takipçi ve izlenmeyi en uygun fiyatta, en güvenilir şekilde satın alabilirsiniz. Bu sayede sizde sosyal medyada erişiminizi arttırıp bir üne sahip olabilirsiniz.