SOSYAL PLATFORM VE SOSYAL MEDYA PANELI

SOSYAL PLATFORM VE SOSYAL MEDYA PANELI

Sosyal medya platformları insanların internet üzerinden başka kullanıcılarla yaptıkları diyalogların ve paylaşımların bütün halidir. Sosyal platformlar kullanıcıların birbirleriyle değişik içerikler ve bilgi aktarmasını sağlayan uygulamalardır. Bu sayfalar ve uygulamalar sayesinden insanlar aradıkları, ilgilendikleri içeriklere kolaylıkla ulaşabilmektedirler. 

 

Herhangi bir şekilde mekan ve zaman sınırlaması olmayan bu uygulamalar diyalog ve paylaşımlar barındırır ve iletişim amaçlı kullanılmaktadır.  Sosyal medya platformları sayesinde uzakta olan  arkadaşlarınızla veya ailenizle iletişiminizi sağlayabilirsiniz. Hatta çoğu platformda görüntülü sohbet aracılığıyla canlı sohbet seçeneklerini de kullanabilirsiniz. Bazen hiç tanımadığınız insanlarlardan yardım dahi alabilirsiniz, soru sorabilirsiniz veya size sorulan soruları cevaplayabilirsiniz. Bu özellikler son zamanlardaki pandemi sürecinde eğitim için daha sık kullanılmaya başlamıştır. Okula gidip yüz yüze eğitim alamayan öğrencilere çözüm olarak uygulamadaki  görüntülü sohbet özelliğini önermektedirler. Eğitim konusunda çok yardımcı olan bu uygulamalar sayesinde çoğu öğrenci şu anda derslerini bu şekilde yürütmektedir. Ayrıca okul ortamından uzak kalan öğrenciler birbirleriyle iletişime geçmek için  Instagram ve Facebook gibi platformlardan sesli, görüntülü veya yazılı sohbetleride kullanmaktadırlar. 

Bu platformlar sadece bu tür iletişimlerde değil fotoğraf, video paylaşma gibi özelliklerle de kullanılmaktadır. Kullanıcılar ilgi çekici fotoğraf ve video paylaşıp diğer kullanıcıların dikkatini çekmektediler. İlgi çekemeyen kullanıcılar dışardan destek almak için sosyal medya panellerine başvurmaktadır. Bu şekilde erişimlerini arttırıp diğer kullanıcıların dikkatlerini kolaylıkla çekebilmektedirler. Sizlerde sosyal medyadaki erişiminizi arttırmak ve bir üne sahip olmak isterseniz en ucuz sosyal medya paneli olan www.igreseller.com sitesine bakmanızı öneririz. Site içerisinde sosyal medya platformlarının hepsi için size yardımcı olacağımız seçenekler vardır.