NEDEN  IGRESELLERS? TURKIYE’NIN EN GUVENILIR SOSYAL MEDYA SITESI

NEDEN IGRESELLERS? TURKIYE’NIN EN GUVENILIR SOSYAL MEDYA SITESI

Igresellers, sosyal medya hizmetleri veren bir sosyal medya bayilik paneli. Peki hangi hizmetleri veriyor ve neden bu kadar başarılı? Igresellers 2015 senesinde kuruldu. 2020 yılının başlarında el değiştirdi ve asıl başarısını bu dönemden sonra yakaladı. Son 10 ayda şimdiye kadarki cirosunu katlayan Igresellers hızla büyümeye devam ediyor. YouTube, Instagram, Facebook, Twitter, Spotify, Pinterest, TikTok, SoundCloud, ITunes, Snapchat, Twitch, Vimeo, Telegram, Linkedn, Tumblr, Periscope, Shazam, Organik Trafikler gibi onlarca sosyal medya platformu ve websiteler için hizmet vermekte. Türkiye’de bulunan siteler arasında en çok hizmet sağlayan site olarak zirveyi bırakmayan Igresellers gün geçtikçe yeni hizmetler ekleyerek hizmet çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. 


Bu sosyal medya platformları için akla gelen en bilindik hizmetlerden hiç bulunmayan hizmetlere kadar yüzlerce alternatif sunan Igresellers’ın başarısının sebeplerinden biri de bu. İzlenme, beğeni, takipçi gibi klasik hizmetler de mevcut ; Facebook ve Pinterest için “Sosyal Sinyal”, “Telegram Kanal Üyeleri”, “Ekşi Sözlük Linkli Entry” gibi akla hiç gelmeyecek hizmetler de mevcut. Bu sayede tek bir siteden ihtiyacınız olan tüm hizmetleri en uygun fiyata ve en hızlı şekilde satın alabilirsiniz.


Igresellers’ın başarısının bir diğer sırrı da sadece Türkiye’den değil tüm dünyadan hizmet sağlayıcılarıyla birlikte çalışmasıdır. Sadece Türkiye ile kısıtlı kalmayarak çok daha fazla ve kaliteli hizmeti çok daha uygun fiyatlara ayağınıza getirmektedir. 


“Child Panel” özelliği ile alt bayilik satın alarak hizmetleri indirimli olarak alıp kendi müşterilerinize otomatik satışını sağlayabilirsiniz. Böylelikle servis bulma zahmetinden de kurtulmuş olursunuz. En kaliteli servisleri uğraşmadan kullanabileceğiniz bu özellik bu sektörde yeni olanlar için büyük bir avantaj sağlamakta. 


Son olarak profesyonel çalışan kadrosuyla da bu başarısını koruyan Igresellers,  websitesi üzerinden ve WhatsApp hattından “7/24 Canlı Destek” sağlamaktadır. Bir sorunuz ya da sorununuz olduğunda anlık olarak geri dönüt alabilirsiniz. Ödemeleri Havale, EFT, Kredi Kartı, Banka Kartı, Perfect Money, Papara gibi çeşitli yöntemlerle çok kolay ve hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Herhangi bir sorunla karşılaştığınız zaman kolaylıkla iade ve iptal seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Keyifli kullanımlar dileriz.