INSTAGRAM ÜZERİNDEN ALIŞVERİŞ YAPMAK ARTIK ÇOK KOLAY

INSTAGRAM ÜZERİNDEN ALIŞVERİŞ YAPMAK ARTIK ÇOK KOLAY


Instagram kurulduğu 2010 yılından itibaren oldukça popüler bir şekilde kullanılmaya devam etmektedir. Her yıl farklı özelliklerle içeriklerini geliştiren Instagram 2020 yılında gelen reels özelliği ile gündeme düşmüş ve daha sık kullanılmaya başlanmıştır. 


Instagram popülerliği arttıkça içerik seçenekleri çoğalmış kimisi gezip gördüğü yerleri, kimisi farklı kültürlerden tattığı yemekleri, kimisi fotoğrafçılığını... Instagram paylaşımlarına yansıtmıştır. İçerikler git gide arttıkça platforma olan ilgi de epey bir artmıştır.


Takipçi sayısı fazla ve düzenli bir şekilde içerik üreten kişilere sosyal medya ünlüleri veya influencer denmektedir.

Peki bu kişiler nasıl para kazanıyorlar?   İşletme hesapları olarak kullanılan hesaplarda birçok markaların satışları yapılmaktadır. Hepimizin bildiği üzere bir markanın satış yapabilmesinin en önemli etkeni çok bilinmesidir, daha önce duyulmayan markalara kullanıcılar güvenmez ve satış yapılamaz. 

İşte bu noktada işin içine sosyal medya ünlüleri ( Influencerler) giriyor. 

Sosyal medya ünlüleri takipçilerinin çok olması sebebiyle büyük bir kitleye gönderilerine sunabilmektedir. Bu sebeple markanın ürünlerini paylaşarak markayı kitlesine tanıtmış olur ve marka reklamını yapmış olurlar.


Bunlar dışında takipçisi çok olan kullanıcıların sadece ınstagram üzerinden satış yaptığı kıyafet, takı, aksesuar, ayakkabı gibi birçok şeyin satışının yapıldığı işletme hesapları da vardır. 


Sizde ınstagram platformunda takipçi veya beğeni sayınızı arttırarak daha fazla kitleye ulaşabilir ve bir işletme hesabı açabilirsiniz.


Yeni takipçi ve beğenilere sahip olabilmek için Türkiye'nin en ucuz smm panel hizmetleri olan www.igreseller.com sitemizi ziyaret edebilir, Instagram paneli hizmetleri ile istediğiniz takipçi ve beğeni sayısına sahip olabilirsiniz.