INSTAGRAM THREADS NEDİR? NASIL KULLANILIR?

INSTAGRAM THREADS NEDİR? NASIL KULLANILIR?


Threads uygulaması 2023/ 6 Temmuz günü kullanıcılarıyla buluştu. 

Threads, içerik olarak twitter'a benzemektedir. Instagram'ın yeni bir metin tabanlı sosyal medya uygulamasıdır. İnsanların yakın çevreleriyle daha hızlı ve kolay iletişim kurmasını sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Threads, kullanıcıların ilgilendikleri konularla veya gündemle ilgili fikirlerini özgürce paylaşabildiği bir ücretsiz platform olma özelliğini taşıyor.


Instagram'da olmayan bir çok özellik taşımaktadır, bu sayede Instagram'a bir yenilik getirerek büyük ilgi çekmektedir.

Kullanıcılar, Twitter'da olduğu gibi daha çok metin tabanlı paylaşımlarda bulunabiliyor ve belirli konulardaki fikirlerini diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor. Üstelik kullanıcılar mevcut Instagram hesaplarıyla yeni bir hesap açmaya gerek duymadan bu yeni uygulamayı kullanabiliyor.


Threads, diğer uygulamalar gibi Google Play Store ve App Store'dan indirilebiliyor. Uygulama ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunuluyor.


Threads uygulamasını indiren kullanıcılar, ilk olarak Instagram'daki arkadaşlarından bir Yakın Arkadaşlar listesi oluşturuyor. Bu liste dağa sonra Threads veya Instagram üzerinden de düzenlenebiliyor.

DM'ye (direkt mesaj) daha zengin ve daha kullanıcı dostu bir arayüz alternatifi olarak öne çıkan bu uygulamanın ana sayfası bir kamera arayüzü ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bu kamera arayüzü ile fotoğraf veya video çekip, yakın arkadaşlar listenizdeki kullanıcılarla paylaşabiliyorsunuz. Yine durum güncellemeleri ve hikaye paylaşımları da doğrudan Threads üzerinden yapılabiliyor.

Kamera kısayollarını kullanarak fotoğraf ve videoları iki dokunuşta yakın arkadaşlara gönderme imkanı sunan Threads, mesajlaşma için de kullanılabiliyor. Yakın arkadaşlardan gelen mesajlar artık Threads'te görünüyor, ancak bu mesajlara Instagram'dan da erişmeye devam edilebiliyor.

Ayrıca https://igresellers.com sitemiz üzerinden insagram paneli hizmetleri ile takipçi ve beğeni satın alabilirsiniz.