Instagram Sayfası Önemi

Instagram Sayfası Önemi

  Instagram günümüzde en sık kullanılan uygulamalar arasındadır. Kullanıcılar tarafından çok sevilen bu uygulama kişiyi takipçi sayısının fazlalığına göre ön plana çıkarmaktadır. Bu uygulamada bazen kişinin hesabı taklid edilerek asıl kullanıcıymış gibi aynı ad altında farklı hesaplar açılabiliyor, bu hesaplara fake hesap deniliyor. Bunu önlemek için ise mavi tik adı verilen bir özellik vardır. Bu özellik asıl kişinin onaylı hesabı olarak adlandırılır. Aynı ad altında fake hesap açılsa dahi mavi tik sayesinde gerçek hesabın hangisi olduğunu ayırt edebiliriz. Mavi tik almanın çeşitli avantajları da vardır. 

Örneğin kişinin hesabında güvenilirlik, gerçeklik, prestij ve itibar oluşturur. Bunlar instagramda popülerliği arttırır ve popülerliği artmış sayfanın daha kaliteli olduğu düşüncesiyle sebebiyle sayfa daha çok tercih edilir.

 

 Ayrıca popülerliği artmış sayfaları belirli bir ücret karışılığında satmakta mümkündür. Mavi  tik almış hesaplar daha avantajlı olduğu için daha çok tercih edilmektediler. İnsanlar  takipçisi ve erişimi artmış sayfalar kuramadıkları zaman, popülerliği yüksek olan kişiler arasından hesabını satacak olanları aramaya başlarlar. Bu tür hesap satan kullanıcıları bulabilmek için web’e instagram sayfa satın al veya Twitter sayfa satın al gibi cümleler yazarak bulabilirler. Ve verdikleri ücret karışılığında takipçi sayısı, beğeni sayısı, yorum sayısı ve erişimi yüksek hesaplara sahip olabilirler. 

 

Kişi zamanla kendi popülerliğini kazanamadığında bu yola başvurarak gerçek takipçilere sahip olabilir ve istediği üne sahip olabilmektedir. Ve bu şekilde instagramda büyük  bir yere sahip olabilmektedirler.