INSTAGRAM KOLEKSİYON ÖZELLİĞİ NEDİR?

INSTAGRAM KOLEKSİYON ÖZELLİĞİ NEDİR?


Koleksiyonlar, Instagram’da kullanıcıların gönderileri ayrı klasörler halinde kaydetmesine ve düzenlemesine olanak tanıyan bir özelliktir.

Daha sonra hatırlamak veya incelemek istedikleri her şeyin ekran görüntüsünü alan kişilerden biriyseniz, Instagram koleksiyonları sizin için gerçekten yararlı olacaktır. Lezzetli yemek tarifleri, moda görünümleri, makyaj eğitimleri ve sevdiğiniz diğer yayın türleri gibi çeşitli içerikleri depolamak ve düzenlemek için uygun bir yoldur.

Dahası, içinde Instagram, kaydedilen gönderilerle etkileşimi artırmak için kullanıcılarına gönderileri bireysel, tematik koleksiyonlar halinde düzenleme fırsatı ve Sonuç olarak, aradıklarını bulmalarını kolaylaştırır.

Instagram Hikayeleri veya normal gönderilerin aksine, koleksiyonlar özeldir ve yalnızca onları oluşturan kişi tarafından erişilebilir. Takipçileriniz Instagram profilinizi ziyaret ettiklerinde koleksiyonları görüntüleyemezler.


Instagram farklı ilgi çekici içeriklerle doludur ve büyük olasılıkla Instagram akışınızda gezinirken veya Keşfet sayfanızı incelerken, daha sonra kullanmak üzere kaydetmek istediğiniz ilginç gönderiler fark edersiniz.

Aslında, ister kullanıcı tarafından oluşturulan bir içerik arayan bir marka olun, ister modaya uygun kıyafet fikirlerini kaydeden ortalama bir Instagram kullanıcısı olun, Instagram koleksiyonları içeriğinizi hareket halindeyken düzenli tutmanın kullanışlı bir yolu olarak kabul edilir.


Instagram Koleksiyonu Nasıl Açılır?


1-Instagram profilinize gidin ve ekranınızın sağ üst köşesindeki üç satırlı menü simgesine tıklayın.


2-Açılan menüden“Kaydedilenler “i seçtiğinizde kayıtlı gönderilerinize erişeceksiniz. Ancak, henüz herhangi bir gönderi kaydetmediyseniz, boş bir ekran göreceksiniz.


3-Yeni bir koleksiyon oluşturmaya başlamak için ekranın sağ üst köşesindeki “+” işaretine basın.


4- Koleksiyonunuz için bir ad girin ve işiniz bittiğinde “Bitti” düğmesine dokunun. Bu kadar. Koleksiyon oluşturulur.


5- Şimdi sıra koleksiyonunuza ekleyeceğiniz gönderileri seçmeye geldi. Eklemek istediğiniz kayıtlı gönderileri işaretleyin ve “Bitti” düğmesine tıklayarak işlemi tamamlayın.


Kayıtlı gönderiniz yoksa ancak hangilerini oluşturduğunuz koleksiyona dahil etmek istediğinizi zaten biliyorsanız, söz konusu gönderiyi bulun ve üzerine dokunarak açın.

Daha sonra gönderinin sağ alt köşesindeki bayrak simgesine basılı tutun. Bu durumda, daha önce oluşturduğunuz koleksiyonunuz ekranda görünecektir. Dolayısıyla, koleksiyonun simgesine tıklayın ve sonuç olarak gönderiyi koleksiyona ekleyin.


Sosyal medya hayatımızda bu kadar yer edindiği için, etkileşimlerimizi arttırmak adına zamanımızın büyük çoğunluğunu burada harcamaktayız. SMM paneller yardımıyla izlenme, yorum, beğeni satın alarak etkileşimlerinizi kısa sürede arttırabilirsiniz.  Bu konuda güvenilir ve köklü siteleri tercih etmeniz paranızın boşa gitmesini önleyecektir.  https://igresellers.com/ bu konuda 7/24 Canlı destek vererek hiçbir müşterisini mağdur etmiyor. Siparişlerde aksaklık olması durumunda para iadesini garanti ediyor. Sizlerde sitemizde servisler kısmından size uygun izlenme sayısı, beğeni ve diğer paketleri inceleyebilirsiniz.