INSTAGRAM ISLETME HESABI ACMA

INSTAGRAM ISLETME HESABI ACMA

  Instagram 2010 yılında kurulmuş, kullanıcıların fotoğraf, video paylaşımını sağlayan sosyal medya platformlarından biridir. Sosyal medyanın en popüler olan uygulamalarındandır ve instagram çok geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Telefon numaranız ya da mail adresiniz ile kendinize bir kullanıcı adı ve şifre bulup instagram hesabına kolayca sahip olabilirsiniz. Sonrasında tanıdığınız arkadaş, aile veya diğer birçok hesaba ulaşarak, onları takip edebilir paylaştıkları gönderileri görerek beğenebilir ya da yorum yapabilirsiniz. Instagram uygulamasını kişisel hesap olmak dışında da kullanabilirsiniz. Instagram işletme sahipleri için geliştirdiği güncelleme ile artık işletme hesapları açarak işletmelerinizi sosyal medya üzerinden kullanabilirsiniz. Peki ya işletme hesabı nasıl açılır?

  Normal profillerde reklam verme özelliği yokken işletme hesapları bu özelliğe sahiptir. İşletme hesabı açmak oldukça kolay bir işlemdir. Öncelikle instagram hesabı açmanız ve ardından bilgilerinizi girerek hesabınıza giriş yapmalısınız. Bu işlemi yaptıktan sonra profilinizin ayarlar kısmına gitmelisiniz. Ayarlar sekmesinde bulunan işletme hesabına geç seçeneğine basmalısınız. İşletme hesabına sahip olmak için Facebook işletme hesabına sahip olmalısınız. Eğer Facebook hesabına sahip değilseniz Facebook hesabı kurmalısınız. Instagram hesabınız herkese açık bir hesap olmalıdır. İşletme hesabını ayarla kısmından kişisel bilgilerinizin doğruluğunu kontrol etmelisiniz. Tüm bunları yaptıktan sonra bitti seçeneğine tıklamalısınız. Artık kişisel hesabınız işletme hesabı olmuştur.

  İşletme hesabınızın etkileşimlerini arttırarak işletmenizin gelişmesine katkıda bulunursunuz. Bu etkileşimleri sağlamak ve popülerliğe sahip olmak için yoğun uğraşlar göstermeye gerek yoktur. Igresellers.com üzerindeki Instagram takipçi paketleri gibi birçok hizmetle bu ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz.