INSTAGRAM HESAP DONDURMA

Instagram günümüzde çok yaygın bir şekilde kullanılan uygulama olsa dahi hesabını geçici süreyle kapatmak isteyen kişi sayısı da artmaktadır. 

Hesabını geçici bir süre için kapatmak isteyen kullanıcılar, hesaplarını geri açıp açamayacaklarından tereddüt etmekte ve bu konuya tedirgin yaklaşmaktadırlar. 


Özellikle sahip oldukları takipçi, beğeni veya izlenme sayısını kaybetmek istemeyen kullanıcılar geçici bir süreliğine hesaplarını dondurmayı tercih etmektedirler.  


Instagram kullanmaya ara vermek isteyen kullanıcılar internet üzerinden hesap dondurma linkleri ile hesaplarını geçici bir şekilde kapatabilmektedirler.

Belli bir süre geçtikten sonra hesaplarını tekrar aktif hale getirebilir ve hesaplarının eski içeriklerine ( takipçi, beğeni, izlenme ve paylaşımlar) tekrar sahip olabilirler. 


Fakat hesap dondurma yerine kalıcı olarak hesap silme işlemini gerçekleştirdiyseniz üzgünüz ki hesabınızdaki tüm verileri kaybetmiş olursunuz. Yeni bir kullanıcı adı, yeni paylaşımlar ve yeni takipçilere ihtiyacınız olacaktır.  

Yeni takipçilere ve yeni beğenilere sahip olabilmek için Türkiye'nin en ucuz ' smm panel ' hizmetleri olan www.igreseller.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sitemizdeki ' Instagram paneli ' hizmetleri ile istediğiniz takipçi ve beğeni sayısına sahip olabilirsiniz.