İGRESELLERS SİPARİŞ OLUŞTURMA

İGRESELLERS SİPARİŞ OLUŞTURMA

SMM PANEL | Sosyal Medya ve Instagram Bayilik Paneli (igresellers.com) sitesine girdikten sonra öncelikle eğer üyeliğiniz yoksa ana sayfadan ücretsiz bir şekilde kayıt olabilirsiniz. Kayıt olduktan sonra kullanıcı girişini yapmalısınız. Hesaba giriş yaptıktan sonra İgresellers'in anasayfasına yönlendirilmiş olursunuz. Sol tarafta bulunan sekmeden tüm kategorileri görebilirsiniz.

Mesela yeni sipariş oluşturmak için kategori kısmından vermek istediğimiz siparişi seçmeliyiz. Tüm sosyal medya hizmetleri bulunmaktadır. Örneğin İnstagram Türk beğeni sipariş edeceğiz. Bu kategorinin bot beğeni, gerçek beğeni vs. gibi seçenekleri bulunmaktadır. İhtiyacınıza uygun servisi seçtikten sonra link kısmına beğeni alması gereken fotoğrafınızın linkini, alt kısımda yer alan miktara ise ne kadar beğeni istediğinizin miktarını yazmalısınız. Siparişi tamamla dedikten sonra sol menüde yer alan siparişler kısmından tüm siparişlerinizi görebilirsiniz. Siparişiniz oluştuktan sonra işleme alınana kadar beklemekte olarak gözükür. İşleme alındığı zaman devam etmekte olarak güncellenir ve sipariş tamamlandığı zaman tamamlandı olarak güncellenir. 

Bazı siparişlerde kısmı tamamlandı olarak gözükebilir. Bunun anlamı ise bazı servislerde  yeterli üye olmadığı durumlarda bin adet sipariş verdiğinizde beş yüz adet üye varsa beş yüz adet gelir ve kalan eksik kısım otomatik olarak bakiyenize iade edilmektedir.