İÇERİK ÜRETİCİLERİ HAKKINDA BİLGİLER

İÇERİK ÜRETİCİLERİ HAKKINDA BİLGİLER


İster içerik oluşturucu, ister sosyal medya pazarlamacısı olun, Instagram’da gerçekleşen sosyal ticaretin ve pazarlamanın tüm ayrıntıları ile birlikte güncel gelişmelerini  bilmeniz önemlidir. Instagram üç farklı hesap türü sunar. Kişisel Hesap, İşletme Hesabı ve İçerik Üretici olarak adlandırılan bu hesap türlerinin kendilerine has özellikleri ile sundukları farklı farklı avantajlar bulunur.


Instagram içerik oluşturucu hesapları, çevrimiçi içerik oluşturup paylaşarak geçimlerini sağlayan içerik oluşturucular için halka açık, profesyonel hesaplardır. 


Instagram içerik oluşturucu hesapları, kişisel hesapların ve işletme hesaplarının erişemeyeceği araçlara erişmenizi sağlar. Bu tür hesaplar diğer hesapların eriştiği özelliklerin yanında aşağıdaki erişimleri parmaklarınızın ucuna taşır. 


* Takipçileriniz ve gönderilerinizin erişimi hakkında derinlemesine ölçümleri takip edebileceğiniz Profesyonel Gösterge Tablosu ve büyüme bilgileri. Buna, belirli bir süre boyunca içeriğinizi ve gösterimlerinizi gördükten sonra insanların yaptığı işlemler de dahildir. İçeriğinizin takipçi büyümesini nasıl etkilediğini izlemek için günlük takip ve takibi bırakma verilerini de görebilirsiniz.

* Mesajlarınızı düzenleyebileceğiniz ve aldığınız bildirimleri kontrol edebileceğiniz ikincil bir gelen kutusuna sahip olabilirsiniz. İletileri birincil, genel ve istek gelen kutularına göre filtreleyebilirsiniz.

* Instagram içerik oluşturucu hesabınızın biyografisi için; Influencer, blog yazarı, tanınmış kişi, sanatçı gibi kategori etiketleri. Instagram içerik oluşturucusu ve işletme hesabı gibi etiketler kullanabilirsiniz. 


Instagram’ı iş amacıyla kullanıyorsanız, içerik oluşturucu hesabının sizin için uygun olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz.

* Genel olarak, Instagram içerik oluşturucu hesapları, influencerlar, içerik oluşturucular, tanınmış kişiler, fotoğrafçılar ve sanatçılar için en uygun olanıdır. 

* Kişisel bir marka oluşturmaya odaklanıyorsanız ve doğrudan ürün satmıyorsanız veya gelişmiş analiz kullanmıyorsanız, Instagram içerik oluşturucu hesabı sizin için doğru bir tercih olacaktır.

* Perakende işletmesi, marka, kamu hizmeti veya başka bir ticari kuruluş işletiyorsanız sizin için Instagram işletme hesabı daha uygun olacaktır.

* Instagram işletme hesapları, içerik oluşturmak ve planlamak için üçüncü taraf uygulamaları da kullanabilir. Yüksek hacimli içerik oluşturuyorsanız veya içerik takviminizi önceden planlamak istiyorsanız bu tür bir uygulama kullanarak iş yükünüzü hafifletebilirsiniz.

* Instagram işletme hesapları; iletişim düğmeleri, Instagram bilgileri ve reklam yayınlama yeteneği gibi özelliklere erişmenizi sağlar. Ayrıca organik trafik, reklam ilişkilendirmesi ve dönüşümlerle ilgili kitle analizlerini de görebilirsiniz.


Sosyal medya hayatımızda bu kadar yer edindiği için, etkileşimlerimizi arttırmak adına zamanımızın büyük çoğunluğunu burada harcamaktayız. SMM paneller yardımıyla izlenme, yorum, beğeni satın alarak etkileşimlerinizi kısa sürede arttırabilirsiniz.  Bu konuda güvenilir ve köklü siteleri tercih etmeniz paranızın boşa gitmesini önleyecektir.  https://igresellers.com/ bu konuda 7/24 Canlı destek vererek hiçbir müşterisini mağdur etmiyor. Siparişlerde aksaklık olması durumunda para iadesini garanti ediyor. Sizlerde sitemizde servisler kısmından size uygun izlenme sayısı, beğeni ve diğer paketleri inceleyebilirsiniz.