EN POPÜLER TİKTOK FENOMENLERİ

EN POPÜLER TİKTOK FENOMENLERİ


1. Addison Rae: Tiktoker, YouTuber ve şarkıcı olan Addison Rae, dans videoları ve komik içerikleriyle popülerlik kazanmıştır.


2. Charli D'Amelio: En çok takipçisi olan tiktokerlerden biri olan Charli D'Amelio, dans videoları ve challenges'larıyla tanınmaktadır.


3. Dixie D'Amelio: Charli D'Amelio'nun ablası olan Dixie, şarkıcılık kariyerine de sahip olan bir tiktokerdir.


4. Bella Poarch: Filipinli bir tiktoker olan Bella Poarch, lip sync videoları ve dans içerikleriyle tanınmaktadır.


5. Zach King: Illüzyon ve kısa komedi videolarıyla ünlenen Zach King, TikTok platformunda da büyük bir hayran kitlesine sahiptir.


6. Avani Gregg: Makyaj ve dans videolarıyla dikkat çeken Avani Gregg, gençler arasında popüler bir tiktokerdir.


7. Michael Le: Eğlenceli aile içerikleri ve dans videolarıyla tanınan Michael Le, TikTok platformunda önemli bir yere sahiptir.


8. Spencer X: Beatbox performanslarıyla ün kazanan Spencer X, TikTok'ta da büyük bir takipçi kitlesine sahiptir.


9. Loren Gray: Popüler bir şarkıcı olan Loren Gray, TikTok fenomenliğiyle de bilinmektedir.


10. Riyaz Aly: Hindistanlı bir tiktoker olan Riyaz Aly, dans videoları ve komik içerikleriyle geniş bir hayran kitlesine sahiptir.


Sosyal medya hayatımızda bu kadar yer edindiği için, etkileşimlerimizi arttırmak adına zamanımızın büyük çoğunluğunu burada harcamaktayız. SMM paneller yardımıyla izlenme, yorum, beğeni satın alarak etkileşimlerinizi kısa sürede arttırabilirsiniz.  Bu konuda güvenilir ve köklü siteleri tercih etmeniz paranızın boşa gitmesini önleyecektir.  https://igresellers.com/ bu konuda 7/24 Canlı destek vererek hiçbir müşterisini mağdur etmiyor. Siparişlerde aksaklık olması durumunda para iadesini garanti ediyor. Sizlerde sitemizde servisler kısmından size uygun izlenme sayısı, beğeni ve diğer paketleri inceleyebilirsiniz.