EN GÖZDE UYGULAMA

EN GÖZDE UYGULAMA

  Bildiğimiz üzere sosyal medya platformları çok fazla kullanılıyor. Ama bunlardan bazıları çok daha fazla tercih ediliyor. Son zamanlarda da en çok tercih edilen sosyal medya platformunun hangisi olduğu hakkında araştırmalar yapılıyor. En çok kullanılan sosyal medya uygulamaları YouTube, Instagram, Twitter, Facebook, TikTok, Snapchat, Twitch gibi uygulamalardır. Bu uygulamalar hakkında kısaca bahsettikten sonra en çok tercih edilen uygulamanın hangisi olduğunu öğreneceğiz. 

  YouTube, video izleme ve paylaşma sitesidir. Çok zengin içeriklere sahiptir. Instagram, ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma sitesidir. Twitter, kullanıcıların 280 karakter kullanarak “tweet” adı verilen gönderiler paylaştığı bir uygulamadır. Facebook, insanların başka insanlarla iletişim kurmasını sağlayan bir platformdur. TikTok, kısa videolar paylaşma ve izleme uygulamasıdır. Snapchat, kullanıcıların birbirine yazılı metin, fotoğraf, ses ve video göndermesini sağlayan bir uygulamadır. Twitch, spor ve video oyunu odaklı canlı görüntü akışı sağlayan bir platformdur. Bu uygulamalar birbirleri ile bir çok ortak ve farklı yönler taşımaktadır ve hepsi de çok popüler olan uygulamalardır. 

  Bu uygulamalar arasında en çok tercih edilen ve kullanıcıların en eğlenceli bulduğu uygulama YouTube seçilmiştir. 18-35 yaş arasında 1000 kişi ile yapılan ankette katılımcıların yüzde 51’i YouTube platformunu tercih etmiştir. YouTube’u sırasıyla Instagram, Twitch, TikTok ve Twitter takip etmiştir. Sizlerde YouTube izlenme satın alma işlemlerini kullanarak YouTube üzerindeki videolarınızın daha çok izlenmesini sağlayarak YouTube’un bu popülerliğinden faydalanabilirsiniz. Sitemiz son derece güvenilir ve kolay bir şekilde bu hizmetleri karşılamaktadır.