DÜNYA GENELİNDE SOSYAL MEDYA KULLANIMI

DÜNYA GENELİNDE SOSYAL MEDYA KULLANIMI


Sosyal medya, teknolojinin gelişimiyle birlikte hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. İnsanlar, düşüncelerini paylaşmak, bağlantı kurmak ve dünyadan haberdar olmak için sosyal medya platformlarına yöneliyor.


Dünya nüfusunun büyük bir kısmı artık sosyal medya platformlarına üye. 2023 itibariyle, dünya genelindeki internet kullanıcılarının %73'ü sosyal medya hesaplarına sahiptir. Bu oran, insanların sosyal medyanın dünyayı hakimiyeti altına aldığını gösteriyori


Sosyal medya kullanıcıları, farklı platformları tercih ediyor. İşte dünya genelinde en popüler sosyal medya platformlarının başında gelenler:

Facebook: Facebook, dünya genelinde en büyük kullanıcı tabanına sahip sosyal medya platformlarından biridir. 2.8 milyarın üzerinde aktif kullanıcısı bulunmaktadır.

Instagram: Görsel içerik paylaşımı üzerine odaklanan Instagram, 1 milyarın üzerinde kullanıcıya sahiptir.

Twitter: Kısa mesajlarla iletişimi sağlayan Twitter, dünya genelinde 400 milyondan fazla aktif kullanıcıya ev sahipliği yapmaktadır.

LinkedIn: İş dünyasına odaklanan LinkedIn, 700 milyondan fazla kullanıcı ile profesyoneller arasında popülerliğini sürdürüyor.


Sosyal medya kullanımı coğrafi bölgelere göre farklılık gösteriyor. Özellikle Asya Pasifik bölgesi, en büyük sosyal medya kullanıcı tabanına sahiptir. Avrupa ve Kuzey Amerika da yoğun sosyal medya kullanımına sahip bölgeler arasında yer alır.


Sosyal medyanın bu kadar popülerite kazandığı bu dönemde kullanıcılar görünebilirliğini arttırmak için belli bir takipçi ve beğeni sayısına sahip olmalıdır. 


Bu nedenle sosyal medyada büyümek isteyen kullanıcılar  takipçi satın al , beğeni satın al gibi birçok smm bayi hizmetine başvurmaktadır. https://igresellers.com/ bu konuda 7/24 Canlı destek vererek hiçbir müşterisini mağdur etmiyor. Siparişlerde aksaklık olması durumunda para iadesini garanti ediyor. Sizlerde sitemizde servisler kısmından size uygun takipçi ve diğer paketleri inceleyebilirsiniz.