2023 YILI YOUTUBE TREND VİDEOLARI

2023 YILI YOUTUBE TREND VİDEOLARI


1- Kısa Videolar: TikTok'un popülerleşmesiyle birlikte daha kısa formatlı videoların popülerliği artmıştır. 2023 yılında da kısa videolar (15 saniye veya daha kısa) YouTube'da da popüler olmuştur.


2- Canlı Yayınlar: İnsanlar, etkileşimli içeriği tercih etmeye devam ediyor. Bu nedenle, canlı yayınların popülaritesinin artmış ve YouTube'da daha sık kullanılmıştır.


3- ASMR: ASMR, ses ve görsel uyaranlardan rahatlama ve keyif alma hissi yaratma amacıyla yapılan videoları ifade eder. Bu tür videoların YouTube'da popülerliği artmaya devam edecektir.


4- Eğitici İçerikler: Sürekli öğrenme isteği, insanların eğitici içerikleri YouTube'da arayışına yönlendirmektedir. Bu yüzden, 2023 yılında eğitici videolar popüler olmuştur.


5- Çevre Dostu İçerikler: Giderek artan bir şekilde insanlar, çevreye duyarlı markalara ve içeriklere yöneliyor. Bu nedenle, çevre dostu içeriklerin YouTube'da popülerlik kazanmıştır. 


6- Oyun İçerikleri: Oyun dünyası her geçen gün büyümekte ve oyun içerikleri de YouTube'da oldukça popülerdir. 2023 yılında da oyun içerikleriyle ilgilenen YouTube kanallarının popülerliği artmıştır.


7- Vloglar: Vloglar, günlük yaşamı paylaşma, seyahat etme veya farklı deneyimleri paylaşma amacıyla yapılan videolardır. Seyahat vlogları, gündelik vloglar veya diğer deneyimlere odaklanan vlogların popülerliği 2023 yılında da devam etmiştir.


8- Çizim ve Sanat İçerikleri: El yapımı ürünlerin popülerliği artıyor ve çizim, resim gibi sanatla ilgili içerikler de bu kapsamda trenddir. YouTube'da sanatçıların çalışmalarını paylaştığı videoların popülerliği artmıştır.


Eğer YouTube da kitlenizi büyütmek istiyorsanız bu konuda sizlere SMM Paneller yardımcı olabilmektedir. https://igresellers.com/ sitemizi ziyaret ederek servisler seçeneğinden YouTube abone satın al, YouTube beğeni satın al ve YouTube izlenme satın al seçenekleri ile paylaşımlarınızın etkileşimini arttırabilir, paylaşımlarınızı daha fazla kişiye kısa yoldan ulaştırma imkanını yakalayabilirsiniz.