YOUTUBE'DA PARA KAZANMANIN ŞARTLARI NELERDİR?

YOUTUBE'DA PARA KAZANMANIN ŞARTLARI NELERDİR?


Dünyaca ünlü YouTube platformu kullanıcılarının videoları üzerinden para kazanmasına olanak sağlıyor. Bu şekilde daha fazla kullanıcı ve tıklanma elde Youtube hem kullanıcılarına kazandırıyor hem de kendi kazanmış oluyor. 


Youtube para kazanma şartları değişti. Çok kısa süre öncesine kadar dünyanın en çok ziyaret edilen video platformu Youtube üzerinden yalnızca Adsense ile para kazanılabilmekteydi. Ancak Youtube yaptığı son değişiklikler ve güncellemeler ile Youtube’dan para kazanma şartlarını değiştirdi.

 

Artık bir youtube kanalı olan kişiler izlenme sayıları, Youtube shorts görüntülemeleri, abone sayıları baza alınarak Youtube para kazanma programı içerisine dahil ediliyor. Bu program içinde yer alan kişilerse videoları süresince gösterilen reklamlara yapılan tıklamalar ve görüntülemeler üzerinden de gelir elde edebiliyor.

 

Daha önceki dönemlerde Youtube Para Kazanma programı içerisinde dahil edilmek için 1000 abone ve 4000 saat izlenme süresi şartları bulunuyorken Youtube tarafından yapılan güncellemeler sonrasında bu şartlar değişiklik göstermeye başladı ve Youtube para kazanma şartları farklılaştı.


Youtube'da para kazanabilmek için öncelikle Youtube İş Ortaklığı Programı'na başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Bu programa başvurduktan sonra kanalınız ve içerikleriniz Youtube iş ortakları tarafından incelenir ve çeşitli kriterlere göre değerlendirilmektedir. İncelemelerin ardından Youtube para kazanma politikalarına ve Youtube topluluk kurullarına uymanız halinde platform üzerinden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Tüm bu incelemelerin veya Youtube İş Ortaklığı Programı'na başvuruda bulunmak için bazı belirlenen şartları taşımanız gerekiyor. Bu şartlar ise şu şekildedir;

* Youtube kanalınızın en az 1000 aboneye sahip olması gerekmektedir.

* Youtube kanalınızın son bir yıl içerisinde en az 4000 saatlik izlenme süresine ulaşmış olması gerekmektedir.

* Youtube para kazanma politikalarına uyuyor olmak.

* Bağlı olduğunuz bir AdSense hesabınızın olması.

Tüm bu şartlar sağlandıktan sonra başvurunuzu yapmanız halinde incelemeleriniz başlatılır ve uygun bulunmanız halinde ise para kazanmaya başlarsınız.


Sosyal medya hayatımızda bu kadar yer edindiği için, etkileşimlerimizi arttırmak adına zamanımızın büyük çoğunluğunu burada harcamaktayız. SMM paneller yardımıyla izlenme, yorum, beğeni satın alarak etkileşimlerinizi kısa sürede arttırabilirsiniz.  Bu konuda güvenilir ve köklü siteleri tercih etmeniz paranızın boşa gitmesini önleyecektir.  https://igresellers.com/ bu konuda 7/24 Canlı destek vererek hiçbir müşterisini mağdur etmiyor. Siparişlerde aksaklık olması durumunda para iadesini garanti ediyor. Sizlerde sitemizde servisler kısmından size uygun izlenme sayısı, beğeni ve diğer paketleri inceleyebilirsiniz.