TÜRKİYE' DE EN POPÜLER TWİTCH YAYINCILARI KİMLERDİR?

TÜRKİYE' DE EN POPÜLER TWİTCH YAYINCILARI KİMLERDİR?


Pqueen

Pelin Baynazoğlu, twitchte bilinen adıyla Pqueen, Türk Twitch yayıncısıdır ve yayınlarda genellikle hayatta kalma oyunları oynamaktadır.


Elraenn

Elraenn kanalının sahibi Tuğkan Gönültaş, Twitch Türkiye’nin en çok izlenen yayıncılarından biridir. Twitch yayıncılığı kariyerinden önce YouTube’daki Karınca Çiftliğim adlı kanalında yaptığı egzotik hayvan paylaşımlarıyla popüler olmuştu. Twitch platformunun Türkiye’de patlamasıyla yayıncılığa başlayan Elraenn, 2,6 milyondan fazla takipçiye sahip.


Jahrein

Twitch Türkiye’nin ilik yayıncılarından biri olan Jahrein, şu anda da popülerliğini koruyor. Yayıncılığa başladığı zaman YouTube platformunda da aktif bir şekilde içerik üreten Jahrein, son zamanlarda Twitch yayıncılığının yanı sıra siyaset alanında da aktif bir şekilde yer alıyor.


Wtcn

Ferit Karakaya, bilinen adıyla wtcN, Türk Twitch yayıncısı ve espor oyuncusudur. Genellikle PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG) oyununu oynamaktadır.


Kendine Müzisyen

Kendine Müzisyen kanalının sahibi Kemal Can Parlak, sohbet kategorisinde içerikler üretiyor ve yayınlar açıyor. Twitch yayıncısı ve müzisyendir. Genellikle yayınlarında şarkı söyleyerek ve müzik yaparak tanınır.


Hype

Hype kanalının sahibi Çağrı Ergün, yazılım ve müziğe ilgisiyle biliniyor. Twitch platformunda yaptığı sohbet yayınlarıyla takipçi kazanan Çağrı Ergün, oluşturduğu farklı konseptlerle de ilgi görüyor.


Sizde twitchte çok izlenen bir oyun yayıncısı olmak istiyorsanız sitemizde bulunan SMM panel servislerinden faydalanabilirsiniz.