Telegram ve WhatsApp Arasındaki Farklar Nelerdir?

Telegram ve WhatsApp Arasındaki Farklar Nelerdir?


Dünya çapında iletişim açısından en yaygın kullanılan anlık haberleşme uygulaması WhatsApp, yeni gizlilik sözleşmesi ile kafaları karıştırdıktan sonra kullanıcı kaybetmeye başladı. WhatsApp sohbetlerine istenilen zamanda erişilebileceğini belirten sözleşme kullanıcıları tedirgin etti. WhatsAppp uygulaması kullanıcı kaybettikten sonra yaptığı açıklamada 'sohbetler uçtan uca şifreleniyor, erişmek söz konusu değil' dese de kullanıcıların güveni oldukça sarsılmış durumda. Yeni bir anlık mesajlaşma uygulaması arayışına geçen vatandaşlar ise Telegram'ı incelemeye başladı. 


Peki ya WhatsApp işe Telegram arasında ne gibi farklar vardır?


Telegram, WhatsApp'ın aksine kesintisiz eşitmeye sahip bulut tabanlı bir mesajlaşma aracıdır. Sonuç olarak, mesajlarınıza tabletler ve bilgisayarlar da dahil olmak üzere aynı anda birkaç cihazdan erişebilir ve her biri 2 GB'a kadar sınırsız sayıda fotoğraf, video ve dosya (belge, zip, mp3 vb.) paylaşabilirsiniz. Ve tüm bu verileri cihazınızda saklamak istemiyorsanız, her zaman bulutta saklayabilirsiniz.

Telegram, çoklu veri merkezi altyapımız ve şifrelememiz sayesinde çok daha hızlı ve güvenlidir. Üstelik Telegram'da özel mesajlaşma ücretsizdir ve ücretsiz kalacaktır. Sonsuza kadar reklam yok, abonelik ücreti yok.

Telegramın Özellikleri Nelerdir?

-Birleşik Geçmiş

-Platformlar arası kullanılabilirlik

-Anında arama

-Yanıtlar, bahsetmeler, etiketler

-Akıllı bildirimler

-Sabitlenen mesajlar

-Denetleme araçları

-Grup izinleri

-Dosya paylaşımı

-Dosya paylaşımı

-Genel gruplar 

-Botlar ile özelleştirme 


WhatsApp'ın Özellikleri Nelerdir?

-Kolay ve güvenilir mesajlaşma

-Haberleşme grupları

-Sesli ve Görüntülü arama

-Masaüstünde WhatsApp Web

-Fotoğraflar ve videolar 

-Uçtan uca şifreleme

-Belgeler

-Sesli mesajlar

Telegram kanallarınızdaki üye sayınızı arttırmak isterseniz https://igresellers.com/services sitemizi ziyaret edebilir, abone- kanal üyeleri- bot üyeler- grup üyeleri gibi hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.