Spotify Nedir? - Spotify Takipci Satin Al

Spotify Nedir? - Spotify Takipci Satin Al

Spotify İsveç’te merkezi bulunan bir müzik dinleme uygulamasıdır. 2006 yılında kurulmuştur. Müzik veri akışına olanak sağlar. Podcast servisi olarak kullanılır. Sony, EMI, Warner Müzik ve Universal gibi dünyaca ünlü bağımsız plak şirketlerinin bünyesindeki müziklerin yayınlanması mantığıyla çalışır. Sisteme üye olabilmek için abonelik gereklidir ve her ay belli bir ücret ödemek gerekir. 


Spotify’da çeşitli üyelik tipleri vardır. Toplumun her kesimine uygun fiyat ve özellikler barındırır. En basit şekilde Spotify Free ve Spotify Premium olarak ayrılır. Premium kendi içinde de gruplara ayrılır. Spotify Free internet bağlantısı olmadan kullanılamaz, çok sayıda reklam içerir ve müzik-ses kalitesi de premium’a göre nispeten düşüktür. Aynı zamanda istediğiniz anda istediğiniz parçayı çalma imkanı sunmamaktadır. Spotify’da da tıpkı diğer sosyal medya platformlarında olduğu gibi takipçi mantığı vardır. Bu da kullanıcılarda spotify takipçi satın al yöntemini araştırma ihtiyacı doğuruyor. Rekabet burada da devam ediyor çünkü. 


Spotify Premium ise yurtdışında da kullanılabilir. İstediğiniz an istediğiniz parçayı çalabilir, internete ihtiyacınız olmadan müzik dinleyebilirsiniz. Reklam kesintisi olmaz ve müzik kalitesi oldukça yüksektir. Premium paketler; Premium Bireysel, Premium Duo, Premium Öğrenci ve Premium Aile olarak kendi içinde ayrılır. Premium Bireysel tek kişilik bir pakettir. Premium Duo aynı evi paylaşan iki kişi içindir. İki ayrı premium hesabı indirimli fiyatla edinebilirsiniz. Duo Mix isimli her iki hesabın zevkine göre tasarlanan ve her iki hesapta da bulunan dinleme listesi özelliği vardır. Premium öğrenci ile %50 indirimden faydalanabilirsiniz. Ve dört sene boyunca bu hakkınız saklı kalır. Dört senenin sonunda hala öğrenci iseniz bu süre her sene yenileme yaparak 3 yıl daha uzatılabilir. Son olarak Premium Aile ile 6 hesabı indirimli fiyatla satın alabilirsiniz. Sansürsüz müzikleri ebeveynler kontrol altında tutabilirler. Ve tüm kullanıcıların zevklerine uygun olarak hazırlanan Aile Mix isimli  ortak bir müzik listesi vardır.