SOCIAL PANEL

SOCIAL PANEL

 Sosyal medya platformları günümüzde çeşitli iletişim amacıyla çok sık kullanılmaktadır. Bir sürü sosyal medya platformu bulunmaktadır. Bunların bazılarından bahsedelim. 

YouTube, Instagram, Facebook, Twitter, Spotify, Pinterest, TikTok, SoundCloud, ITunes, Snapchat, Twitch, Vimeo, Telegram, Linkedn, Tumblr, Periscope, Shazam gibi platformlarda bir sürü insanla iletişime geçebilirsiniz. İster mesajlaşarak isterseniz de yayınladığınız görüntülerle iletişim halinde olabilirsiniz. Bu görüntüler aynı uygulamayı kullanan bir sürü kullanıcıya ulaşacaktır. Bu şekilde popülerliğinizi de arttırabilmektesiniz.

 

En sık kullanılan uygulamalar arasında YouTube, Instagram, Twitter, Facebook, spotify, Tik Tok, Snapchat uygulamaları bulunmaktadır. Diğer uygulamalara oranla bu uygulamalar daha fazla kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. Kullanıcılar kendi profillerinde istedikleri içeriği barındıran fotoğrafları veya videoları  paylaşıp diğer kullanıcıların dikkatini çekmektedirler. Yayınladıkları fotoğraf ve videolar bazen fazla erişime ulaşır ve kişi bir anda sosyal medya gündemine düşer. Sosyal medya gündeminde popüler olan kullanıcılar sosyal medya ünlüsü, fenomen, ınfluencer veya blogger olarak tanınmaktadrılar.

Günümüz kullanıcıları tarafından sevilen sosyal medya ünlüleri birbirleri arasında büyük bir rekabet halindedirler. Örneğin YouTube fenomenleri diğer fenomenlerin abone sayısıyla yarışmaktadır. Instagram fenomenleri ise takipçi ve beğeni sayısıyla yarış halindediler. Çünkü bu sosyal platformlarda erişimi fazla olan kullanıcı daha popüler sayılmaktadır. Kullanıcılar bazen destek için social panel sitelerinden destek almaktadırlar. Bu siteler takipci satisi ve oto beğeni satışı yapmaktadılar. Sadece takipçi ve beğeniyle kısıtlı kalmayıp sizlere bir sürü seçenek sunmaktadırlar. Sizlerde sosyal medya ünlüleri gibi yüksek takipçi, abone ve beğeniye sahip olmak isterseniz Türkiye’nin en büyük sosyal panel olan www.igreseller.com sitemizden destek alabilirsiniz.