INSTAGRAM OZELLIKLERI VE POPULERLIK

INSTAGRAM OZELLIKLERI VE POPULERLIK

 

Instagram, günümüzde en sık kullanılan sosyal platformlar arasındadır. Neredeyse her yaştaki insanın kullandığı bu platform, tanıdığımız insanlarla iletişim kurabilmemiz için çok işe yaramaktadır.  Instagramda tanıdığımız kişileri takip ederek onların paylaştığı video ve fotoğrafları görebilmekteyiz. Ayrıca onlarla mesajlaşabilir veya görüntülü sohbette edebiliriz. 

Bu platformda sadece tanıdıklarımızı değil, diğer insanlarında paylaşımlarını görebilir ve onlarla iletişime geçebiliriz. 

Bu özelliklerin yanı sıra ınstagramda paylaşılan fotoğraflar için bir sürü düzenleme özelliği vardır. Örneğin, paylaşacağınız bir fotoğrafı paylaşmadan önce instagramda ki özellikler ile renk tonunu, parlaklığını, boyutunu ve efektini istediğiniz şekilde ayarlayarak fotoğrafı paylaşabilirsiniz. Instagram sadece bu özellikle yetinmeyip bir sürü düzenleme özelliği getirmiştir; 

24 saatte geçici story, IGTV, reels  gibi özelliklerli vardır. Bu özelliklerden kısaca bahsedelim. 

Instagram  uygulamasında paylaştığınız hikayeler 24 saat profilinizde kalır, daha sonrasında arşivinize düşer ve bu hikayeleri daha sonradan tekrar paylaşabilirsiniz. 

IGTV özelliği sayesinde uzun videoları kalıcı olarak hesabınızda paylaşabilirsiniz.

Reels özelliği sayesinde kullanıcılar 15 saniyelik görüntü çekip videoları montajlama ve görsel efekt ekleme yapabilmektedirler. 

Bu özellikleri ınstagramda en çok fenomen veya bloggerler kullanmaktadır. Özellikle kıyafet tanıtımı yapan bloggerler anlaşma yaptıkları sayfaların kıyafetlerini giyinip videolarını reels ve IGTV özelliğiyle paylaşmaktadırlar. Amaçları ise paylaştıkları video ve fotoğrafları çok fazla kişiye ulaştırmak ve istedikleri beğeniye ulaşmaktır. Çünkü ınstagramda beğenisi ve izlenmesi fazla olan paylaşımlar daha çok dikkat çekmektedir.  Bloggerler ve fenomenler istedikleri beğeniye ulaşamadıkları zaman best smm panel sitelerine başvurup istedikleri beğeniyi alabilmektedirler. Sende ınstagramda ki beğenini arttırmak istiyorsan Türkiye’nin en ucuz smm paneli olan www.igresellers.com sitemizden istediğin kadar begeni al