INSTAGRAM NOTLAR ÖZELLİĞİ NEDİR?

INSTAGRAM NOTLAR ÖZELLİĞİ NEDİR?


Instagram'ın yeni gelen notlar özelliği, kullanıcılara profil sayfalarında belirli bir süreliğine görüntülenecek olan notlar eklemelerine olanak tanıyan bir özelliktir. Bu notlar, kullanıcıların profil sayfalarında üst kısımda, gönderi akışının hemen altında yer alır.


Bu özellikle birlikte kullanıcılar, takipçilerine önemli bilgileri iletebilir, duyurular yapabilir veya başka hesaplara yönlendirmelerde bulunabilirler. Kullanıcılar notları bir metin formatında oluşturabilir ve bu notlara emoji veya renkli arka plan ekleyebilirler.


Yeni gelen notlar özelliği, Belli bir süreyle sınırlıdır, yani bir not belirli bir süre sonra otomatik olarak silinir. Bu süre, kullanıcıların kendileri tarafından belirlenir ve 24 saat ile 7 gün arasında değişebilir. Daha sonra kullanıcılar yeni bir not oluşturabilir, mevcut notu güncelleyebilir veya notu tamamen kaldırabilirler.


Bu özellik, kullanıcıların takipçilerine daha fazla bilgi verme ve etkileşim sağlama imkanı sunar. Kullanıcılar, profil sayfalarını daha ilgi çekici hale getirmek ve takipçi sayılarını artırmak için notları etkileyici bir şekilde kullanabilirler.


Eğer Instagram da kitlenizi büyütmek istiyorsanız bu konuda sizlere smm paneller yardımcı olabilmektedir. https://igresellers.com/ sitemizi ziyaret ederek servisler seçeneğinden instagram takipçi satın al, instagram beğeni satın al ve instagram izlenme satın al seçenekleri ile paylaşımlarınızın etkileşimini arttırabilir, paylaşımlarınızı daha fazla kişiye kısa yoldan ulaştırma imkanını yakalayabilirsiniz.