INSTAGRAM NEDIR?

INSTAGRAM NEDIR?


 INSTAGRAM NEDİR? 

  Instagram sosyal medya üzerinden ücretsiz olarak fotoğraf ve video paylaşma platformudur. Bünyesinde 1 milyar kullanıcı bulunduran ınstagram her geçen gün yaptığı yenilikler ile en popüler uygulamalardan biri olmaktadır. Kullanıcıların sosyalleşme, haberleşme, eğlence ve ayrıca iş imkanları gibi birçok faktörden yararlanabilmesini sağlamaktadır. Getirdiği onlarca yenilik ile 24 saatlik paylaşımlar yapabilir veya bunları profilinize sabitleyebilirsiniz. Instagram uygulamasında hesabı var olan çevrenizi, sanatçıları, fenomenleri, siyasi liderleri; takip edebilir, gönderileni beğenebilir ve yorum yapabilirsiniz. Aynı zamanda profiliniz üzerinden kendi takipçi, yorum ve beğeni sayınızı takip edebilirsiniz. Hesabınızda paylaştığınız fotoğraflarda efektler yardımıyla fotoğraf çekimlerinizi daha kaliteli hale getirebilirsiniz.

  Yaptığınız paylaşımlarınızın fazla rağbet görmesi ve bununla beraber gelecek takipçi, beğeni, yorum gibi oranların artması hem popülerlik hem de beraberinde gelecek birçok imkanın artmasını sağlayacaktır. Elbette bu oranların yüksek olması kolay bir iş değildir. Paylaşımlar çok iyi olsa dahi bu paylaşımlara onlarca insanın ulaşması zorlu bir süreç olacaktır. Bu durumu kolay bir yoldan halledebilme imkanı vardır.

  Örneğin Instagram profiliniz için takipçi, beğeni, yorum, izlenme ve daha birçok hizmeti satın alabilirsiniz. Instagram takipçi satın al işlemi ile birkaç saat içinde binlerce takipçi sahibi olabilirsiniz. Bu şekilde uzunca uğraşlara girmeden kısa zamanda daha fazla kişilere ulaşarak popülaritenizi arttırabilir ve bununla beraber gelecek takipçi sayısı ile daha birçok imkana ulaşabilirsiniz. Bu hizmetlerin satışı için yüzlerce site mevcuttur. Fiyatlar, verilen hizmetlerin kalitesi ve çeşitliliği, güvenilirlik gibi faktörler siteleri birbirinden ayırıyor. Igresellers.com bu konuda profesyonel ekibiyle ve 7/24 sağladığı canlı destekle Türkiye’nin en iyi sosyal medya sitesi olarak hizmet vermeye devam ediyor.