INSTAGRAM'DA UNF NEDİR? NASIL UNF YAPILIR?

INSTAGRAM'DA UNF NEDİR? NASIL UNF YAPILIR?


Instagram da unf nedir sorusunun cevabı aslında "unfollow" kelimesinin kısaltması olarak karşımıza çıkar. Yani Instagram'da, bir kullanıcıyı takip ettiğinizde o kişinin paylaşımlarını görebilir, hikayelerini izleyebilirsiniz. Ancak eğer takip ettiğiniz kişiyi takip etmek istemiyorsanız, yani ondan haberdar olmak istemiyorsanız o kişiyi "unfollow" yani "unf" yaparak takipten çıkarabilirsiniz.


Instagram'da bir kişiyi "unf" yapmak oldukça basit bir işlemdir. Sadece takip etmek istemediğiniz kişinin profilini ziyaret edin ve orada bulunan "Takibi Bırak" butonuna dokunun. Böylelikle o kişiden artık paylaşımlarını görmeyeceksiniz ve onun hikayelerini izlemeyeceksiniz. Bu işlem karşılıklı olmadığı için o kişi sizi hala takip edebilir.


Ancak eğer karşılıklı olarak takip ediliyorsanız ve sizi de takip eden bir kişiyi "unf" yapmak istiyorsanız, aynı şekilde o kişinin profilini ziyaret ederek "Takibi Bırak" butonuna dokunmanız yeterli olacaktır. Böylelikle siz de o kişiyi takip etmeyi bırakacaksınız.


Unf işlemi genellikle özel hayatınızda size zarar veren veya hoşlanmadığınız paylaşımlar yapan kişileri takip etmeyi bırakmak için tercih edilir. Herkesin sosyal medya kullanım alışkanlıkları ve tercihleri farklı olduğu için kimseyi takip etmek zorunda hissetmezsiniz. İhtiyaç duyduğunuzda takip ettiğiniz kişileri unf yaparak takip listenizi düzenleyebilir ve daha keyifli bir Instagram deneyimi yaşayabilirsiniz.


Instagram da kitlenizi büyütmek istiyorsanız bu konuda sizlere smm paneller yardımcı olabilmektedir. https://igresellers.com/ sitemizi ziyaret ederek servisler seçeneğinden instagram takipçi satın al, instagram beğeni satın al ve instagram izlenme satın al seçenekleri ile paylaşımlarınızın etkileşimini arttırabilir, paylaşımlarınızı daha fazla kişiye kısa yoldan ulaştırma imkanını yakalayabilirsiniz.