INSTAGRAMDA TOPLU FOTOĞRAF SİLME

INSTAGRAMDA TOPLU FOTOĞRAF SİLME


Instagram'da toplu fotoğraf silme adımları:


1. Adım: Instagram uygulamasını açın.

2. Adım: Profilinizi görüntüleyin. Bunun için sağ alt köşedeki "Profil" simgesine dokunun.

3. Adım: Profilinizin üst kısmındaki "Gönderiler" sekmesine dokunun. Bu sekmeye dokunduğunuzda, tüm fotoğraflarınızı içeren bir liste açılacaktır.

4. Adım: Silmek istediğiniz fotoğrafları seçmek için silmek istediğiniz fotoğrafların üzerinde hızlıca kaydırın.

5. Adım: Fotoğrafın sağ üst köşesinde üç noktalı simgeyi göreceksiniz. Bu simgeye dokunun ve daha fazla seçenek menüsünü açın.

6. Adım: Açılan menüde "Sil" seçeneğine dokunun.

7. Adım: Bir kez daha silmek istediğinizi doğrulamak için "Silmek istediğine emin misin?" sorusuna cevap verin. "Silmek istiyorum" butonuna dokunarak devam edin.

8. Adım: İlk fotoğraf silinmiş olacak ve diğer fotoğrafların üzerine sırasıyla hızlıca kaydırarak aynı işlemi tekrarlayın.


Bu adımları takip ederek toplu fotoğraf silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ancak dikkat edin, bir kez silinen fotoğraflar geri alınamaz.


Eğer Instagram da kitlenizi büyütmek istiyorsanız bu konuda sizlere smm paneller yardımcı olabilmektedir. https://igresellers.com/ sitemizi ziyaret ederek servisler seçeneğinden instagram takipçi satın al, instagram beğeni satın al ve instagram izlenme satın al seçenekleri ile paylaşımlarınızın etkileşimini arttırabilir, paylaşımlarınızı daha fazla kişiye kısa yoldan ulaştırma imkanını yakalayabilirsiniz.