INSTAGRAMDA BEGENI YARISI

INSTAGRAMDA BEGENI YARISI

  Instagram uygulamasına her gün sayısız içerikler yüklenmektedir. Ve bu platformlardaki içerikler günde toplam 3 milyar beğeni toplamaktadır. Kullanıcılar profillerine yükledikleri içerkilerle ınstagramın varlığını her gün biraz daha arttırmaktadırlar. Instagram uygulamasının hayatımıza girmesiyle beraber sosyal medyada büyük bir beğeni yarışı ortaya çıkmıştır. Kullanıcılar ınstagrama yükledikleri fotoğraf ve videoların beğenisini arttırmak için her türlü yolu denemektedir. 

 

Özellikle bazı fotoğraflar bu platformda çok yüksek rakamlarda beğeniye ulaşmıştır. Sizlere bu fotoğraflardan bahsedecek olursam ilk örnek olarak tüm dünya tarafından bilinen ve sevilen Selena Gomezin paylaştığı fotoğraftan bahsedebilirim. Selena Gomez’in ınstagram hesabında paylaştığı fotoğraf, bir arkadaşının nişanından sonra yapılan kutlamadaki samimi bir poz vermişlerdi. Ve bu fotoğraf 14.54 milyon kişi tarafından beğenilmiştir. 

Yine herkes tarafından çok sevilen bir isimle devam edelim, dünyaca ünlü olan Dwayne Johnson’ın düğününden sonra ınstagramda eşiyle beraber verdiği pozu paylaşarak takipçileri tarafından çok sevilmiş ve toplam 14.69 milyon beğeni almıştır. 

İnstagram platformunda en fazla beğeniye sahip olan gönderi ise world_record_egg hesabının paylaştığı bir yumurta resmidir. Bu resim, Kylie Jenner’ın ınstagram fenomenliğine karşı rekabet amacıyla paylaşılmıştır. Ve bu yumurta toplam 54 milyon beğeni toplamıştır. Sosyal platformlarda bu tür beğenilere ulaşmak oldukça zordur. Günümüzde kullanıcılar paylaşımlarında beğeni yarışında oldukları için bazen sosyal medya pazarlama panellerinden beğeni almaktadırlar. Sende ınstagramda paylaştığın fotoğrafların beğenisini arttırmak istiyorsan www.ıgreseller.comsitemizden istediğin rakamda beğeni al ınstagram da paylaşımların sayesinde bir üne sahip ol.