YOUTUBE REKLAMLARI İLE NASIL ABONE SAYISI ARTTIRILIR?

YOUTUBE REKLAMLARI İLE NASIL ABONE SAYISI ARTTIRILIR?


YouTube reklam çeşitleri:

YouTube’a reklam verme işleminden önce hangi çeşit reklamı vereceğinizi seçmeniz gerekir. YouTube sizler için 4 çeşit reklam seçeneği sunmuştur. Bunlar:


TrueView ads: Reklamı görüntüleyen izleyici, istediği zaman reklamı atlayabilir. Eğer reklamınız izlenmez ise ödeme yapmanız gerekmeyecektir. Ödeme yapılması için en az 30 sn videonuzun izlenmesi gerekir. Youtube’a reklam verme fikrine sahip iseniz şirketler tarafından en çok tercih edilen bu yöntemi tercih edebilirsiniz.
 

Non-skippable instream ads: Bu reklamlar izleyicinin izleyeceği videonun ortasında ya da başında yer alır ve izleyici bunu atlayamaz. Bu sebeple reklamınız izlenmek zorundadır. Her izleme için ücret ödersiniz.
 

Bumper instream ads: Youtube videolarının başında oynatılan ve süresi 6 saniye ile kısıtlı reklam videolarıdır. Bu reklam çeşidinde, non-skippable instream ads’de olduğu gibi her izlenme için ücretlendirilirsiniz.
 

Masthead reklamlar: Bu reklam türünde Google satış temsilciliği aracılığıyla yapılmaktadır. Yani rezervasyon usulü çalışılmaktadır. Bu sebeple eğer YouTube reklam verme çeşitlerinden bu seçeneği seçer iseniz günlük bir fiyat ya da 1000 izlenme başına fiyat vererek reklamı kullanabilirsiniz.
 

YouTube reklam verme aşamaları:


YouTube Hesabınıza Giriş Yapın

YouTube’a reklam verme için yapmanız gereken ilk iş YouTube hesabınıza giriş yapmak.


Reklam Vereceğiniz Videoyu Seçin

Reklam vereceğiniz kanalın ya da mevcut kanalınız var ise kendi kanalınızın URL’sini kopyalamanız gerekmekte. Kopyalamış olduğunuz bu URL’yi, başla butonuna tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ekranda gereken yere yapıştırın.

 

Reklam Metninizi Ve Ön İzleme Resmini Belirleyin

İkinci adımdan sonra, karşınıza gelen ekranda reklamınız için gerekli görseli ve metni seçmeniz gerekmektedir. Bu adım en önemli adım olabilir. Bu sebeple en çok vaktinizi bu aşamada harcamanız gerekmektedir. Hele ki bu reklam için büyük bütçeler ayıracak iseniz bir reklamcıdan en azından fikir almaktan kaçınmayın. Bu aşamadan sonra, devam tuşuna bastıktan sonra reklama tıklayan izleyicilerin YouTube kanalınıza mı yoksa web adresinize mi gitmeleri gerektiğini seçmeniz gerekiyor.
 

Bütçeyi Belirleyin ve Hedef Kitleyi Seçin

Sıradaki adımımız bütçe belirleme. Bu adımda belirlemiş olduğunuz rakamların günlük rakamlar olduğunu göz ardı etmeyin. Ardından hedef kitlenizi belirleyin. Hedef kitle vermiş olduğunuz bütçenin, reklamınızı izlemesini istediğiniz kişilere izleterek boşa gitmemesini sağlayacaktır. YouTube reklam verme aşamalarında en çok dikkat etmeniz gereken ikinci adım ise hedef kitle belirlemedir. Doğru hedef belirlediğinizden emin olun.
 

Son Aşama: Faturalandırma

Youtube’a reklam verme son aşaması faturalandırmadır. Bunun için Adwords hesabınızı seçerek bu adımı da tamamlayabilirsiniz. Ödemin ardından reklamınız direkt olarak yayınlanmaz. Yayınlanması için editörler tarafından görülmesi ve uygun olup olmadığına karar verilmesi gerekir. Reklamınız yayınlanmaya uygun bulunur ise vermiş olduğunuz URL’den takibini sağlayabilirsiniz.


Sosyal medya hayatımızda bu kadar yer edindiği için, etkileşimlerimizi arttırmak adına zamanımızın büyük çoğunluğunu burada harcamaktayız. SMM paneller yardımıyla izlenme, yorum, beğeni satın alarak etkileşimlerinizi kısa sürede arttırabilirsiniz.  Bu konuda güvenilir ve köklü siteleri tercih etmeniz paranızın boşa gitmesini önleyecektir.  https://igresellers.com/ bu konuda 7/24 Canlı destek vererek hiçbir müşterisini mağdur etmiyor. Siparişlerde aksaklık olması durumunda para iadesini garanti ediyor. Sizlerde sitemizde servisler kısmından size uygun izlenme sayısı, beğeni ve diğer paketleri inceleyebilirsiniz.

Read more

VİRAL PAZARLAMA ÖRNEKLERİ

VİRAL PAZARLAMA ÖRNEKLERİ


Viral pazarlama; bir ürün ya da bir hizmetin tüketiciler tarafından ağızdan ağıza konuşularak duyurulması şeklinde reklam yapılmasıdır. Bu tanım, viral pazarlama ile ilgili en yaygın olarak tercih edilen tanımlarından biridir. Ancak pazarlama alanında bulunan uzmanların önemli bir bölümü viral pazarlama ile ilgili ağızdan ağıza pazarlama yönteminden çok daha farklı bir pazarlama yöntemi olduğunu belirtmektedir. 



Viral Pazarlama Örnekleri


1. Türk Hava Yolları - Hayal Edince

Yalnızca Türkiye’de değil dünyanın her yerinde önde gelen şirketlerden biri olan Türk Hava Yolları, viral reklamlar konusunda son derece başarılı olmuş bir şirkettir. Çektiği reklam filmlerinin pek çoğu viral olmayı başarmış iken bu viral reklamlarından birisi de 2014 yılında yayınladığı “Hayal Edince” adlı reklam filmidir.


2. Turkcell - Dümdük

Türkiye’de bulunan başarılı şirketlerinden biri olan Turkcell de viral reklamlar konusunda oldukça başarılı bir şirkettir. Zaman zaman viral reklamları ile gündeme gelen telekomünikasyon şirketi Turkcell, pazarlama konusunda oldukça iyi örnekler oluşturmaktadır. Bu reklamlarından birinde köylü çocuklarını reklam yüzü olarak kullanıyor ve geniş kitlelere sesini duyurmayı başarıyor.


3. Blendtec’s Will It Blend – Endüstriyel Blender Reklamı

Endüstriyel bir blender düşünün ve bu blender tüm her şeyi parçalayabilen özellikte. Bu blender tanıtımı için hazırlanan videoda blenderın her şeyi parçalayabildiği gösterilmektedir. Will it blend kampanyası 2006 yılında yayınlanan bir video ile bir anda insanlar arasında popüler olmuştur. Hazırlanan video içerikte blenderı tanıtan kişi blenderın içerisine ne atsa, blender saniyeler içerisinde ilgili nesneyi paramparça etmekte hatta toz haline dönüştürmekte. Gerçekten çok etkileyici. Hatta videonun etkisini arttırmak için blenderın içerisine atılan Iphone ile pahalı bir telefonun nasıl parçalandığı gösterilmektedir. Blender saniyeler içerisinde Iphone telefonu önce küçük parçalara ayırıp ardından siyah bir toz haline getirmektedir. Burada insanlara açık bir şekilde verilen mesaj ise bu blenderın Iphone’dan bile daha etkili olduğudur. Peki, bu video nasıl oldu da bu kadar popüler oldu? Bu sorunun cevabı net olarak YouTube ve diğer sosyal medya kanallarının gücüne dayanmaktadır. Kampanya daha yayınlandığı ilk günden itibaren 160 milyon kez izleme almıştır. Bu gerçekten çok ciddi bir rakamdır. Öyle ki ilgili kampanyanın 2006 yılında yayınlanmış olmasına rağmen, otoriteler tarafından hala en başarılı viral pazarlama örnekleri arasında gösterilmektedir. 


4. Fulya’nın İntikamı!

Viral pazarlama kampanyalarının başarıya ulaşması için insan duygularına hitap etmesi gerektiğini, böylelikle ilgili kampanyanın başarısını arttıracağını söylemiştik. Çünkü insanların duygularına sevgi, acıma, nefret, merhamet ve benzeri şekilde hitap eden içerikler kısa sürelerde kitleye yayılmaya başlar. Videoyu izlemiş olan herkes Fulya’nın intikamı denildiğinde ilgili olayı hemen anımsayacaktır. İlgili videonun kadın-erkek ilişkilerine değinmesi bu videonun hedefe çok kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamıştır. Videonun içeriği Fulya isimli karakterin sevgilisinden intikam almak için sevgilisinin ona almış olduğu hediyeleri GittiGidiyor üzerinden satışa çıkarmasını konu almaktadır. Fulya’nın intikamı adlı video ilk yayınlandığı zamanlarda kimse tarafından bir reklam çalışması olduğu akıllara gelmemişti. Bu video gören herkese “vayyy beee, kıza bak ne yapmış?” dedirtti. Öyle ki video yayına girdikten kısa bir süre sonra tüm haber sitelerinde, televizyon kanallarının ana haberlerinde ve birçok ulusal gazetenin sayfalarında kendine yer buldu. Herkes Fulya’nın sevgilisinden aldığı intikamı konuşur oldu. Gerçekten başarılı bir kurgu, ciddi bir hazırlık süreci sonrasında ortaya çıkan bu viral içerik başarısını da kısa sürede gösterdi.

Videonun reklam amaçlı bir içerik olduğunun anlaşılmasına kadar geçen sürede ise reklam kampanyası istediği etkiye ve başarıya ulaşmış oldu. Nasıl mı? İlgili video ulusal medyada ve yerel medyada konuşulur hale geldi. 1 ay içerisinde video tam olarak 4.750.000 kişiye ulaşarak, popülerliğini göstermiş oldu. Facebook’ta açılan profil sayfasına yaklaşık olarak 69.000 kişi tarafından arkadaşlık teklifi geldi. Çeşitli video sitelerinde ilgili içerik 1 ay içerisinde 1 milyon kez izlenme aldı. Yaklaşık olarak konuyla ilgili 7.000’e yakın farklı blogda konu başlığı açıldı. Fulya’nın videosuna cevap olarak farklı kişiler tarafından birçok cevap videosu çekilip, internete yüklendi. Haftalık olarak GittiGidiyor’un site trafik oranı ciddi bir artış gösterirken, GittiGidiyor sitesinde yer alan intikam profili 134.000 defa ziyaretçiler tarafından görüntülendi. Sadece bu kadarda değil, GittiGidiyor’un yeni kullanıcı sayısı %97 artış gösterirken, kelime bazında GittiGidiyor aramasının hacmi %200’den fazla artış sağladı.


5. Pepsi Max Test Sürüşü Şakası

Funny Or Die'ın reklam bölümü Gifted Youth tarafından hazırlanan kısa filmde NASCAR sürücüsü Jeff Gordon, Kuzey Carolina'daki bir Chevrolet bayisinde Camaro ile test sürüşü yapıyordu.

Takma sakal ve bıyıkla makyaj yapan Gordon'a bir test sürüşü teklif edildi ve farkında olmayan satıcıya hayatının korkusunu yaşattı.

Gordon'un “gözlük kamerası” ve bir kutu Pepsi Max'in içindeki “kutu kamerası”, satıcının tepkisinin içgüdüsel ve komik bir görüntüsünü sağladı ve videoya öyle bir meşruiyet kazandırdı ki, videonun gerçek mi yoksa kurgulanmış mı olduğu konusunda tartışmalar hala devam ediyor.

Kampanya son derece eğlenceli olmasının yanı sıra, markanın imajını desteklemeye de hizmet etti. Pepsi Max, tıpkı Gordon'un videoda kılık değiştirdiği gibi, tam şekerli bir kola olarak “kılık değiştirmiş” sıfır kalorili bir içecek.

Reklam, markanın YouTube kanalında on milyonlarca kez izlendi. Ancak Pepsi Max'te ne kadar ekstra satış yarattığını asla bilemeyeceğiz.


Böylelikle viral pazarlamanın ne demek olduğunu daha net bir şekilde anlamış oluyoruz. 

Sosyal medya hayatımızda bu kadar yer edindiği için, etkileşimlerimizi arttırmak adına zamanımızın büyük çoğunluğunu burada harcamaktayız. SMM paneller yardımıyla izlenme, yorum, beğeni satın alarak etkileşimlerinizi kısa sürede arttırabilirsiniz.  Bu konuda güvenilir ve köklü siteleri tercih etmeniz paranızın boşa gitmesini önleyecektir.  https://igresellers.com/ bu konuda 7/24 Canlı destek vererek hiçbir müşterisini mağdur etmiyor. Siparişlerde aksaklık olması durumunda para iadesini garanti ediyor. Sizlerde sitemizde servisler kısmından size uygun izlenme sayısı, beğeni ve diğer paketleri inceleyebilirsiniz.

Read more

TWİTTER SOHBET ODALARI NEDİR?

TWİTTER SOHBET ODALARI NEDİR?


Twitter, kullanıcıların 280 karakter ile sınırlandırılmış "tweet" adı verilen gönderiler yazabildiği bir sosyal ağ olarak ilk kez Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone, ve Evan Williams tarafından Mart 2006'da oluşturulup Temmuz 2006'da kullanıma açılmıştır. 2013'te en çok ziyaret edilen 10 internet sitesinden biri olmuş ve "internetin SMS'i" olarak tanımlanmıştır. Mart 2016'da 310 milyon aktif kullanıcıya ulaşmış ve her geçen gün daha da popülerleşmektedir.


Bir diğer ismi ile Twitter Spaces olarak adlandırılan Twitter Sohbet Odaları, 2020 yılının Kasım ayında kullanıcılara sunuldu. Öncelikli olarak Iphone kullanıcılarının hizmetine sunuldu. Sonrasında ise Android kullanıcıları için de kullanılan bir özellik haline geldi. Twitter şirketi, yaptığı yeni güncellemeler ile beraber Spaces’in kapsama alanını büyük bir ölçüde genişletmişti. Hizmete sunulduğu ilk zamanlarda yalnızca 600 ve üzeri takipçiler için kullanılma şartı vardı. Ancak, sonrasında ise yeni güncellemeler ile birlikte bu sınırlandırma da ortadan kalktı. Bu platformda artık herhangi bir takipçi şartı olmadan herkes sesli odalar oluşturabilecek ve katılım sağlayabilecekler. 



Twitter Sohbet Odaları Nasıl Kullanılır?


Twitter Sohbet odaları Android ve İOS kullanıcıları tarafından sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor. Uygulamanız gereken ilk adım Twitter hesabınıza giriş yapmak. Sonrasında sağ alt kısımda yer alan Tweet Ekle sekmesine dokunun. Çıkan ekranda mor renkli simgeye basın. Eğer bu özelliği ilk kez kullanacaksınız Twitter size gerekli bilgilendirmeleri yapacaktır. Sohbet odasını oluşturduğunuz esnada odanız ilk olarak herkese açık olarak görünür. Ancak, engellediğiniz hesaplar hiçbir şekilde açmış olduğunuz sohbet odalarını göremez ve katılamazlar. Bunun yanı sıra Twitter’da henüz oturum açmayan kişiler sohbet odasında anonim olarak görünüyorlar ve konuşmalarınızı dinleyebiliyorlar. Sohbet odanıza 10 kişiye kadar yeni konuşmacı ekleyebilirsiniz. Twitter’da sohbet odası oluşturduğunuz esnada hesabınız yönetici konumuna geçiyor. Odanızda bulunan katılımcılar arasından dilediğiniz kullanıcıya konuşma hakkı verebilir ve dilediğinizi ise susturabilirsiniz. Bunun yanı sıra istediğiniz kişileri de odanızdan tek tuş ile çıkartabiliyorsunuz. Kısacası Twitter, tüm yetkiyi sohbet odası açan kullanıcılara veriyor. Ayrıca, eğer bu yetkiler ile uğraşmak istemezseniz dilediğiniz kullanıcıyı kendinize Yardımcı olarak odanıza ekleyebilirsiniz. Yardımcılar, sohbet odasında konuşmacı belirleme, kullanıcıları odadan çıkartma ve ekleme gibi kontrolleri yönetme yetkisini sahiptirler.


TWİTTER SPACE'DEN NASIL PARA KAZANILIR?

Clubhose uygulamasında yer alan davetle katılma özelliğinin yanı sıra Twitter Spaces’te yayıncılara bahşiş verilmesi sağlanarak yayın yapan kişiler bu şekilde para kazanabilecek.

Tip JAr isimli uygulama ile yayın yapan kişilere Cash App, Pay Pal, Venmo ve Bandcamp gibi uygulamalarla para gönderimi mümkün olacak.


Sosyal medya hayatımızda bu kadar yer edindiği için, etkileşimlerimizi arttırmak adına zamanımızın büyük çoğunluğunu burada harcamaktayız. SMM paneller yardımıyla izlenme, yorum, beğeni satın alarak etkileşimlerinizi kısa sürede arttırabilirsiniz.  Bu konuda güvenilir ve köklü siteleri tercih etmeniz paranızın boşa gitmesini önleyecektir.  https://igresellers.com/ bu konuda 7/24 Canlı destek vererek hiçbir müşterisini mağdur etmiyor. Siparişlerde aksaklık olması durumunda para iadesini garanti ediyor. Sizlerde sitemizde servisler kısmından size uygun izlenme sayısı, beğeni ve diğer paketleri inceleyebilirsiniz.

Read more

İgresellers Nedir? Sunduğu Hizmetler Nelerdir?

İgresellers Nedir? Sunduğu Hizmetler Nelerdir?


Igresellers, sosyal medya hizmetleri veren bir sosyal medya bayilik paneli. Peki hangi hizmetleri veriyor ve neden bu kadar başarılı? Igresellers 2015 senesinde kuruldu. 2020 yılının başlarında el değiştirdi ve asıl başarısını bu dönemden sonra yakaladı. Son 10 ayda şimdiye kadarki cirosunu katlayan Igresellers hızla büyümeye devam ediyor. 


Sunduğu Hizmetler: 

YouTube, 

Instagram, 

Facebook, 

Twitter, 

Spotify, 

Pinterest, 

TikTok, 

SoundCloud, 

ITunes, 

Snapchat, 

Twitch, 

Vimeo, 

Telegram, 

Linkedn, 

Tumblr, 

Periscope, 

Shazam, 

Organik Trafikler gibi onlarca sosyal medya platformu ve websiteler için hizmet vermekte. Türkiye’de bulunan siteler arasında en çok hizmet sağlayan site olarak zirveyi bırakmayan Igresellers gün geçtikçe yeni hizmetler ekleyerek hizmet çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. 


   Bu sosyal medya platformları için akla gelen en bilindik hizmetlerden hiç bulunmayan hizmetlere kadar yüzlerce alternatif sunan Igresellers’ın başarısının sebeplerinden biri de bu. İzlenme, beğeni, takipçi gibi klasik hizmetler de mevcut ; Facebook ve Pinterest için “Sosyal Sinyal”, “Telegram Kanal Üyeleri”, “Ekşi Sözlük Linkli Entry” gibi akla hiç gelmeyecek hizmetler de mevcut. Bu sayede tek bir siteden ihtiyacınız olan tüm hizmetleri en uygun fiyata ve en hızlı şekilde satın alabilirsiniz.


   Igresellers’ın başarısının bir diğer sırrı da sadece Türkiye’den değil tüm dünyadan hizmet sağlayıcılarıyla birlikte çalışmasıdır. Sadece Türkiye ile kısıtlı kalmayarak çok daha fazla ve kaliteli hizmeti çok daha uygun fiyatlara ayağınıza getirmektedir. 


   “Child Panel” özelliği ile alt bayilik satın alarak hizmetleri indirimli olarak alıp kendi müşterilerinize otomatik satışını sağlayabilirsiniz. Böylelikle servis bulma zahmetinden de kurtulmuş olursunuz. En kaliteli servisleri uğraşmadan kullanabileceğiniz bu özellik bu sektörde yeni olanlar için büyük bir avantaj sağlamakta. 


    Son olarak profesyonel çalışan kadrosuyla da bu başarısını koruyan Igresellers,  websitesi üzerinden ve WhatsApp hattından “7/24 Canlı Destek” sağlamaktadır. Bir sorunuz ya da sorununuz olduğunda anlık olarak geri dönüt alabilirsiniz. Ödemeleri Havale, EFT, Kredi Kartı, Banka Kartı, Perfect Money, Papara gibi çeşitli yöntemlerle çok kolay ve hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Herhangi bir sorunla karşılaştığınız zaman kolaylıkla iade ve iptal seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.


 https://igresellers.com/ Sizlerde sitemizde servisler kısmından size uygun izlenme sayısı, beğeni ve diğer paketleri inceleyebilirsiniz.

Read more

INSTAGRAM BEĞENİ GİZLEME

INSTAGRAM BEĞENİ GİZLEME


Instagram beğeni gizleme, kullanıcıların paylaşılan içeriklerin altında gösterilen beğeni sayısını gizlemesine olanak tanır. Bu özellik, Instagram'ın kullanıcı deneyimini değiştirmeyi ve sosyal medya üzerindeki baskıyı azaltmayı amaçlamaktadır. İşte Instagram beğeni gizleme özelliği hakkında daha detaylı bilgi:


 Nasıl Yapılır?


1. Hesap Ayarlarına Girin: Instagram hesabınıza giriş yapın ve profilinize gidin.

  

2. Ayarları Açın: Profil sayfanızdayken, sağ üst köşede bulunan üç çizgi simgesine dokunun veya tıklayın. Ardından açılan menüden "Ayarlar" seçeneğine dokunun veya tıklayın.

  

3. Gizlilik Ayarlarına Girin: Ayarlar sayfasında, "Hesap" sekmesine dokunun veya tıklayın.

  

4. Gönderi Ayarlarına Girin: "Gönderi Ayarları"na dokunun veya tıklayın.

  

5. Beğeni Gösterimini Kapatın: "Gönderi Ayarları" bölümünde, "Beğeniler" başlığının altında "Diğer kişilerin beğenilerini gör" seçeneğinin yanındaki kaydırıcıyı kapalı konuma getirin.


 Neden Yapılır?


1. Mental Sağlık: Beğeni sayılarının gizlenmesi, kullanıcıların kendi içsel değerlerini ve memnuniyetlerini dış faktörlere bağlamadan paylaşımlar yapmalarına yardımcı olabilir. Bu, kullanıcıların kendi özgünlüklerine ve içsel memnuniyetlerine odaklanmalarına yardımcı olabilir.


2. Rekabet ve Baskıyı Azaltma: Beğeni sayılarının gizlenmesi, kullanıcılar arasında rekabet ve karşılaştırmayı azaltabilir. Bu, sosyal medyada daha sağlıklı bir ortamın oluşmasına katkıda bulunabilir ve kullanıcıların birbirleriyle daha olumlu etkileşimler kurmasına yardımcı olabilir.


3. Dikkat Odaklı İçerik Üretimi: Beğeni sayılarının gizlenmesi, kullanıcıların içerik oluştururken sadece beğeni sayılarına odaklanmak yerine, gerçekten ilgi çekici ve yaratıcı içerikler üretmelerini teşvik edebilir.


4. Sosyal Baskıyı Azaltma: Özellikle genç kullanıcılar arasında, beğeni sayılarının gizlenmesi, sosyal baskıyı azaltabilir ve kullanıcıların kendilerini daha rahat ifade etmelerine olanak tanır.


Instagram beğeni gizleme özelliği, platformun daha sağlıklı bir ortam oluşturmasına katkıda bulunabilir ve kullanıcıların sosyal medyayı daha olumlu bir şekilde deneyimlemelerine yardımcı olabilir.


Instagram da kitlenizi büyütmek istiyorsanız bu konuda sizlere smm paneller yardımcı olabilmektedir. https://igresellers.com/ sitemizi ziyaret ederek servisler seçeneğinden instagram takipçi satın al, instagram beğeni satın al ve instagram izlenme satın al seçenekleri ile paylaşımlarınızın etkileşimini arttırabilir, paylaşımlarınızı daha fazla kişiye kısa yoldan ulaştırma imkanını yakalayabilirsiniz.

Read more

INSTAGRAM'DA UNF NEDİR? NASIL UNF YAPILIR?

INSTAGRAM'DA UNF NEDİR? NASIL UNF YAPILIR?


Instagram da unf nedir sorusunun cevabı aslında "unfollow" kelimesinin kısaltması olarak karşımıza çıkar. Yani Instagram'da, bir kullanıcıyı takip ettiğinizde o kişinin paylaşımlarını görebilir, hikayelerini izleyebilirsiniz. Ancak eğer takip ettiğiniz kişiyi takip etmek istemiyorsanız, yani ondan haberdar olmak istemiyorsanız o kişiyi "unfollow" yani "unf" yaparak takipten çıkarabilirsiniz.


Instagram'da bir kişiyi "unf" yapmak oldukça basit bir işlemdir. Sadece takip etmek istemediğiniz kişinin profilini ziyaret edin ve orada bulunan "Takibi Bırak" butonuna dokunun. Böylelikle o kişiden artık paylaşımlarını görmeyeceksiniz ve onun hikayelerini izlemeyeceksiniz. Bu işlem karşılıklı olmadığı için o kişi sizi hala takip edebilir.


Ancak eğer karşılıklı olarak takip ediliyorsanız ve sizi de takip eden bir kişiyi "unf" yapmak istiyorsanız, aynı şekilde o kişinin profilini ziyaret ederek "Takibi Bırak" butonuna dokunmanız yeterli olacaktır. Böylelikle siz de o kişiyi takip etmeyi bırakacaksınız.


Unf işlemi genellikle özel hayatınızda size zarar veren veya hoşlanmadığınız paylaşımlar yapan kişileri takip etmeyi bırakmak için tercih edilir. Herkesin sosyal medya kullanım alışkanlıkları ve tercihleri farklı olduğu için kimseyi takip etmek zorunda hissetmezsiniz. İhtiyaç duyduğunuzda takip ettiğiniz kişileri unf yaparak takip listenizi düzenleyebilir ve daha keyifli bir Instagram deneyimi yaşayabilirsiniz.


Instagram da kitlenizi büyütmek istiyorsanız bu konuda sizlere smm paneller yardımcı olabilmektedir. https://igresellers.com/ sitemizi ziyaret ederek servisler seçeneğinden instagram takipçi satın al, instagram beğeni satın al ve instagram izlenme satın al seçenekleri ile paylaşımlarınızın etkileşimini arttırabilir, paylaşımlarınızı daha fazla kişiye kısa yoldan ulaştırma imkanını yakalayabilirsiniz.

Read more

INSTAGRAM TASLAKLAR NEDİR? NASIL BAKILIR?

INSTAGRAM TASLAKLAR NEDİR? NASIL BAKILIR?


Instagram taslaklar, henüz paylaşıma hazır olmayan fotoğraf veya videoları saklayarak ileride paylaşmak üzere kaydedebileceğiniz bir özelliktir. Bu sayede içeriği düzenleyip üzerinde çalışabilir ve istediğiniz zaman paylaşabilirsiniz.


Instagram taslaklarına erişmek için yapmanız gereken adımlar şunlardır:


1. Instagram uygulamasını açın ve giriş yapın.

2. Yeni bir gönderi oluşturma ekranına gidin (artı işareti).

3. Fotoğraf veya video seçme ekranına geldiğinizde istediğiniz medyayı seçin.

4. Düzenleme ekranında gerekli düzenlemeleri yapın (filtre uygulama, metin ekleme vb.).

5. Paylaşma ekranına gelmeden önce üst sağ köşede bulunan "Geri" tuşuna basın.

6. Geri tuşuna bastığınızda karşınıza "Taslaklar" seçeneği çıkacaktır. Bu seçeneği seçin.


Bu adımları takip ettiğinizde Instagram taslaklarınıza erişebilir, üzerinde çalışmaya devam edebilir ve istediğiniz zaman paylaşabilirsiniz.


Instagram da kitlenizi büyütmek istiyorsanız bu konuda sizlere smm paneller yardımcı olabilmektedir. https://igresellers.com/ sitemizi ziyaret ederek servisler seçeneğinden instagram takipçi satın al, instagram beğeni satın al ve instagram izlenme satın al seçenekleri ile paylaşımlarınızın etkileşimini arttırabilir, paylaşımlarınızı daha fazla kişiye kısa yoldan ulaştırma imkanını yakalayabilirsiniz.

Read more

TİKTOK HESABINIZI NASIL DAHA GÜVENLİ HALE GETİREBİLİRSİNİZ?

TİKTOK HESABINIZI NASIL DAHA GÜVENLİ HALE GETİREBİLİRSİNİZ?


TikTok hesabınızı daha güvenli hale getirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:


1. Güçlü Bir Şifre Kullanın: Hesabınıza erişimi sınırlamak için güçlü bir şifre seçin. Şifreniz karmaşık olmalı, büyük ve küçük harfler, rakamlar ve semboller içermelidir.


2. İki Faktörlü Kimlik Doğrulama (2FA): Hesabınıza ek bir güvenlik katmanı eklemek için 2FA kullanın. Bu, giriş yaparken sadece şifrenizi değil, aynı zamanda bir doğrulama kodunu da girmenizi gerektirir.


3. Özel Hesap Ayarları: TikTok'ta gizlilik ayarlarınızı dikkatlice kontrol edin. Hesabınızı özel olarak ayarlayarak sadece belirli kişilerin içeriklerinizi görmesini sağlayabilirsiniz.


4. Bilinçli Onaylar: Yorumlar, takipçiler ve etiketlemeler için bilinçli onayları etkinleştirin. Bu, sizin etiketlenmenizi veya takip edilmenizi isteyen kişileri kontrol etmenizi sağlar.


5. Bilinmeyen Kaynaklardan Uzak Durun: Şüpheli linklere veya mesajlara tıklamayın. Bu tür mesajlar genellikle hesabınızı tehlikeye atmak için kullanılır.


6. Düzenli Olarak Güncelleyin: TikTok uygulamanızı ve cihazınızın işletim sistemini düzenli olarak güncelleyin. Bu, güvenlik açıklarının kapatılmasına yardımcı olur.


7. Kişisel Bilgilerinizi Sınırlayın: Profilinizde çok fazla kişisel bilgi paylaşmaktan kaçının. Bu, kimliğinizi korumanıza yardımcı olur.


8. Bilinmeyen Uygulamalara İzin Vermeyin: TikTok dışındaki uygulamalara veya web sitelerine TikTok hesabınızla bağlanırken dikkatli olun. Bu, hesabınızın güvenliğini riske atabilir.


9. Şüpheli Aktiviteleri Bildirin: Hesabınızda şüpheli bir aktivite fark ederseniz, hemen TikTok'a bildirin ve gerekli önlemleri alın.


Bu adımları takip ederek TikTok hesabınızı daha güvenli hale getirebilirsiniz. Ancak, genel internet güvenliği önlemlerini de unutmayın ve dikkatli olun.


TikTok da kitlenizi büyütmek istiyorsanız bu konuda sizlere SMM Paneller yardımcı olabilmektedir. https://igresellers.com/ sitemizi ziyaret ederek servisler seçeneğinden TikTok takipçi satın al, TikTok beğeni satın al ve TikTok izlenme satın al seçenekleri ile paylaşımlarınızın etkileşimini arttırabilir, paylaşımlarınızı daha fazla kişiye kısa yoldan ulaştırma imkanını yakalayabilirsiniz.

Read more

ORTAK MARKALAMA NEDİR?

ORTAK MARKALAMA NEDİR?


Günümüzün sınırsız seçenekler dünyasında, firmalar sürekli olarak daha büyük bir pazar payı için rekabet etmektedir. Mümkün olan en düşük masrafla yapmak meselesi. Ortak markalaşma, iki veya daha fazla markanın yeni bir pazarlama planı oluşturmak için stratejik olarak işbirliği yaptığı böyle bir stratejidir. Bir kazan-kazan stratejisi olarak kabul edilir çünkü her ortak marka, diğerinin varlıklarından yararlanırken kendi yeteneklerini sergileme fırsatı elde eder. Bu işletmeler tarafından sunulan belirli şeylerin çoğu, neredeyse kesinlikle etkili ortak markalamanın sonucudur.


Ortak markalama, stratejik bir ittifak’ın parçası olarak bir mal veya hizmet üzerinde birden fazla marka adını kullanan bir pazarlama stratejisidir. Marka ortaklığı olarak da bilinen ortak markalama (veya “ortak markalama”), tipik olarak en az iki şirketin markalarını içeren birkaç farklı marka işbirliği türünü kapsar. Böylesine stratejik bir ittifaktaki her marka, benzersiz logolar, marka tanımlayıcıları ve renk şemaları yardımıyla kendi kimliğine katkıda bulunur.

Ortak markalaşmanın amacı, tüketicileri onlar için daha fazla prim ödemeye zorlamak için iki veya daha fazla markanın pazar gücünü, marka farkındalığını, pozitif çağrışımlarını ve kaşesini birleştirmektir. Ayrıca, bir ürünü özel etiketli rekabet yoluyla kopyalamaya daha az duyarlı hale getirebilir.

Temel Çıkarımlar

* Ortak markalama, stratejik bir ittifakın parçası olarak bir mal veya hizmet üzerinde birden fazla marka adını kullanan bir pazarlama stratejisidir.

* Ortak markalama, uygulanan stratejiye bağlı olarak iki veya daha fazla markanın itibarını artırabilir. Pazara giriş, küresel marka, marka güçlendirme ve marka genişletme stratejisi dahil olmak üzere dört farklı strateji vardır.

* Örneğin, para harcadığınızda size Amerikan Havayolu milleri veren Citi AAdvantage kartları her iki şirketi de teşvik eder.


pazar paylarını, müşteri sadakatini, marka imajını, algılanan değeri ve maliyet tasarruflarını artırmak isteyen birçok işletme için yararlı bir stratejidir. Perakendeciler, restoranlar, otomobil üreticileri ve elektronik üreticileri gibi birçok farklı işletme türü, her markanın benzersiz güçlü yönlerine dayalı sinerji oluşturmak için ortak markalaşmayı kullanır. Basitçe ifade etmek gerekirse, bir strateji olarak ortak markalama, pazar payı kazanmayı, gelir akışlarını artırmayı ve artan müşteri farkındalığından yararlanmayı amaçlamaktadır.

Ortak markalama, iki (veya daha fazla) tarafın bilinçli olarak özel bir ürün üzerinde işbirliği yapmaya karar vermesiyle teşvik edilebilir. Ayrıca, tanınmış bir üretici veya hizmet sağlayıcıyla ilişkili bir markayı daha iyi bilinen bir şirket ve markaya aktarmanın bir yolu olarak bir şirket birleşmesi veya satın alınmasından da kaynaklanabilir. Ortak markalama, isim ve marka ilişkilendirmelerinden daha fazlasını görebilir; her ortak markalama ortağının benzersiz avantajlarından yararlanarak teknoloji ve uzmanlık paylaşımı da olabilir.


Ortak Marka Örnekleri

Ortak markalama her yerde. Şu örnekleri düşünün:

* Taco Bell’s Doritos Locos Tacos: Yum! Brands, Inc. ve PepsiCo iştiraki Frito-Lay, Inc.

* “En sevdiğiniz müzik, bir dokunuş uzakta”: Uber sürücülerinin seyahatler sırasında kullanmak üzere Pandora çalma listeleri oluşturmasına olanak tanıyan bir Uber ve Pandora Media işbirliği.

* Süpermarket yiyecekleri: Pillsbury pişirme karışımları ile Hershey çikolatası; Smucker’s Jif fıstık ezmeli Kellogg’un mısır gevreği

* Nike +: Atletik teçhizatta aktivite izleme teknolojisini iPhone uygulamaları ve Apple Watch ile birleştiren bir Nike Inc ve Apple Inc ortaklığı.


Sosyal medya hayatımızda bu kadar yer edindiği için, etkileşimlerimizi arttırmak adına zamanımızın büyük çoğunluğunu burada harcamaktayız. SMM paneller yardımıyla izlenme, yorum, beğeni satın alarak etkileşimlerinizi kısa sürede arttırabilirsiniz.  Bu konuda güvenilir ve köklü siteleri tercih etmeniz paranızın boşa gitmesini önleyecektir.  https://igresellers.com/ bu konuda 7/24 Canlı destek vererek hiçbir müşterisini mağdur etmiyor. Siparişlerde aksaklık olması durumunda para iadesini garanti ediyor. Sizlerde sitemizde servisler kısmından size uygun izlenme sayısı, beğeni ve diğer paketleri inceleyebilirsiniz.

Read more

YOUTUBE'DA PARA KAZANMANIN ŞARTLARI NELERDİR?

YOUTUBE'DA PARA KAZANMANIN ŞARTLARI NELERDİR?


Dünyaca ünlü YouTube platformu kullanıcılarının videoları üzerinden para kazanmasına olanak sağlıyor. Bu şekilde daha fazla kullanıcı ve tıklanma elde Youtube hem kullanıcılarına kazandırıyor hem de kendi kazanmış oluyor. 


Youtube para kazanma şartları değişti. Çok kısa süre öncesine kadar dünyanın en çok ziyaret edilen video platformu Youtube üzerinden yalnızca Adsense ile para kazanılabilmekteydi. Ancak Youtube yaptığı son değişiklikler ve güncellemeler ile Youtube’dan para kazanma şartlarını değiştirdi.

 

Artık bir youtube kanalı olan kişiler izlenme sayıları, Youtube shorts görüntülemeleri, abone sayıları baza alınarak Youtube para kazanma programı içerisine dahil ediliyor. Bu program içinde yer alan kişilerse videoları süresince gösterilen reklamlara yapılan tıklamalar ve görüntülemeler üzerinden de gelir elde edebiliyor.

 

Daha önceki dönemlerde Youtube Para Kazanma programı içerisinde dahil edilmek için 1000 abone ve 4000 saat izlenme süresi şartları bulunuyorken Youtube tarafından yapılan güncellemeler sonrasında bu şartlar değişiklik göstermeye başladı ve Youtube para kazanma şartları farklılaştı.


Youtube'da para kazanabilmek için öncelikle Youtube İş Ortaklığı Programı'na başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Bu programa başvurduktan sonra kanalınız ve içerikleriniz Youtube iş ortakları tarafından incelenir ve çeşitli kriterlere göre değerlendirilmektedir. İncelemelerin ardından Youtube para kazanma politikalarına ve Youtube topluluk kurullarına uymanız halinde platform üzerinden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Tüm bu incelemelerin veya Youtube İş Ortaklığı Programı'na başvuruda bulunmak için bazı belirlenen şartları taşımanız gerekiyor. Bu şartlar ise şu şekildedir;

* Youtube kanalınızın en az 1000 aboneye sahip olması gerekmektedir.

* Youtube kanalınızın son bir yıl içerisinde en az 4000 saatlik izlenme süresine ulaşmış olması gerekmektedir.

* Youtube para kazanma politikalarına uyuyor olmak.

* Bağlı olduğunuz bir AdSense hesabınızın olması.

Tüm bu şartlar sağlandıktan sonra başvurunuzu yapmanız halinde incelemeleriniz başlatılır ve uygun bulunmanız halinde ise para kazanmaya başlarsınız.


Sosyal medya hayatımızda bu kadar yer edindiği için, etkileşimlerimizi arttırmak adına zamanımızın büyük çoğunluğunu burada harcamaktayız. SMM paneller yardımıyla izlenme, yorum, beğeni satın alarak etkileşimlerinizi kısa sürede arttırabilirsiniz.  Bu konuda güvenilir ve köklü siteleri tercih etmeniz paranızın boşa gitmesini önleyecektir.  https://igresellers.com/ bu konuda 7/24 Canlı destek vererek hiçbir müşterisini mağdur etmiyor. Siparişlerde aksaklık olması durumunda para iadesini garanti ediyor. Sizlerde sitemizde servisler kısmından size uygun izlenme sayısı, beğeni ve diğer paketleri inceleyebilirsiniz.

Read more